Головна Новини Суспільство події Стало погано на фізкультурі: ЗМІ дізналися подробиці раптової смерті 10-річної школярки з Полтави
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало погано на фізкультурі: ЗМІ дізналися подробиці раптової смерті 10-річної школярки з Полтави

Дівчинці стало раптово погано на уроці фізкультури

16 вересня 2021, 20:39
Поділіться публікацією:

В Полтаві школярка втратила свідомість на уроці фізкультури і несподівано пішла з життя. Вона була здоровою дівчинкою, займалась фізкультурою, як і всі, бо відповідних рекомендацій від лікарів при медичних оглядах не було. Про це інформує "Суспільне".

 Стало погано на фізкультурі: ЗМІ дізналися подробиці раптової смерті 10-річної школярки з Полтави

Школярка не скаржилася на здоров'я(фото з відкритих джерел)

 Раптова смерть дівчинки мала місце 15 вересня під час уроку фізкультури. 10-річна учениця раптово втратила свідомість, хоч ще кілька хвилин тому разом з однолітками залюбки виконувала фізичні вправи.

Шкільний медик  та вчитель фізкультури відразу почала робити їй штучне дихання, непрямий масаж серця, але, як згадують шоковані вчителі, потерпіла ні на що не реагувала.

Медики бригади швидкої допомоги  повезли школярку вже в стані клінічної смерті. В дитячому медичному закладі вони  рятували малу полтавчанку цілу годину.

За словами керівника цього медичного закладу Олени Ананевич, дитину рятували кращі медики-реаніматологи. На жаль, не змогли вивести її з важкого  стану. Змушені були констатувати смерть.

Дівчинка була рухливою та здоровою, тому й виконувала всі посильні навантаження, як і її ровесники. В її медичній довідці теж не було зазначено якихось обмежень щодо навчального режиму

Відповідь   про цю непередбачену смерть юної полтавчанки може дати лише судово-медична експертиза. Поліціянти здійснюють розслідування цієї трагедії, порушивши кримінальне провадження  за частиною 1 статті 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Полтаві 19-річна дівчина розповіла, чому почала криваву стрілянину з арбалета.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини