Головна Новини Суспільство події Справа Шеремета: прокурор просить суд допитати 263 свідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Шеремета: прокурор просить суд допитати 263 свідка

Прокурор виклав своє прохання сьогодні під час чергового засідання суду присяжних у справі вбивства російського журналіста Павла Шеремета

8 жовтня 2020, 21:36
Поділіться публікацією:

На засіданні суду присяжних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета прокурор попросив суд задовольнити його прохання в допиті 263 осіб. Про це повідомляє УНІАН.

Справа Шеремета: прокурор просить суд допитати 263 свідка

Фото УНІАН

Відомо, що прокурор виклав своє прохання сьогодні під час чергового засідання суду присяжних у справі вбивства російського журналіста Павла Шеремета.

У своєму зверненні представник прокуратури розповів про події 20 липня 2016 року — дня, коли загинув Шеремет, і про те, яким чином правоохоронці проводили розслідування.

За його словами, правоохоронці запросили й досконально вивчили відео з понад 300 камер відеоспостереження, провели понад 50 обшуків, а також кілька десятків експертиз.

Обвинувачі продемонстрували представлені раніше відео, на яких експерти нібито впізнали Антоненко, Кузьменко і Дугар, а також листування і розшифровки телефонних дзвінків трьох обвинувачених, які були раніше оприлюднені під час брифінгу правоохоронцями.

Прокурор також звернув увагу на факт того, що Кузьменко та Антоненко були знайомі до вбивства Шеремета, а в день скоєння вбивства вони нібито 10 разів одночасно перебували в одному районі.

А Дугар, за його словами, могла покинути робоче місце в госпіталі з метою скоєння злочину.

Він також зазначив, що обвинувачені відмовилися від проведення низки експертиз.

Прокурор клопоче перед судом про дослідження письмових і речових доказів обвинувачення, дослідження письмових доказів сторони захисту, про допит свідків, експертів і фахівців, допит свідків сторони захисту, обвинувачених і потерпілих.

За словами судді, в списку свідків звинувачення — 263 людини.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що суд відвів одного з основних присяжних у справі Шеремета.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини