Головна Новини Суспільство події Сотні одиниць техніки: Генштаб оновив дані про втрати Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Сотні одиниць техніки: Генштаб оновив дані про втрати Росії

У Генеральному штабі України оновили дані про втрати російських військ: скільки окупантів загинуло за 15 днів війни

11 березня 2022, 11:25
Поділіться публікацією:

Йде 16-й день війни України з Російською Федерацією, і супротивник продовжує зазнавати величезних втрат. ЗСУ захищають нашу країну та знищують окупантів. За період війни армія Росії втратила сотні одиниць техніки та понад 12 тисяч солдатів. Про це повідомляє Генштаб на своїй сторінці у Facebook .

Сотні одиниць техніки: Генштаб оновив дані про втрати Росії

Скільки солдатів і техніки втратила РФ (фото з відкритих джерел)

За останню добу українські військовослужбовці знищили 266 російських окупантів, 18 танків, 2 засоби ППО, 60 ББМ, 32 автомобілі та 2 РСЗВ (реактивні системи залпового вогню).

Загальні втрати російських військ на війні з Україною (з 24 лютого по 11 березня) склали понад 12 тисяч людей, 353 танки, 1165 ББМ, 125 артилерійських систем, 31 засобів ППО, 57 літаків, 83 вертольоти, 558 автомобілів, 3 корабля БПЛА оперативно-тактичного рівня та 60 цистерн з ГМС.

Нагадаємо, що військові українських сил спеціальних операцій мають на своєму рахунку ще один вагомий трофей — ворожий Панцир-С1 — зенітний ракетно-гарматний комплекс. Завданням цієї техніки є створення ближнього прикриття цивільних і військових об'єктів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на чернігівському напрямку один із підрозділів оперативного командування "Північ" знищив дивізіон "Іскандер-М" (балістичний оперативно-тактичний ракетний комплекс (ОТРК)), який обстрілював мирне населення.

Читайте також, наші захисники опублікували відео, де можна побачити кадри з безпілотника, які зняли знищення російського танка. У СВ ЗСУ зазначають, що можна нескінченно дивитися на три речі: на вогонь, на воду та на те, як горить танк окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини