Головна Новини Суспільство події Солдата госпіталізували, але він помер: що відомо про подію
commentss НОВИНИ Всі новини

Солдата госпіталізували, але він помер: що відомо про подію

Загиблий служив у Національній гвардії

1 листопада 2021, 17:20
Поділіться публікацією:

Солдата госпіталізували, але він помер: що відомо про подію

Хлопець помер у реанімації, фото з відкритих джерел

Молодого військовослужбовця, що проходив службу в одній з військових частин Дніпропетровської області, знайшли непритомним біля місця служби. Про це повідомляє УНІАН.

На місце його колеги викликали "швидку". Хлопця госпіталізували до реанімаційного відділення, однак майже через добу він помер не прийшовши до тями. Помер хлопець 1 листопада, а привезли його до лікарні 31 жовтня. Юнака під'єднали до апарату штучної вентиляції легень. Відомо, що покійному виповнився 21 рік.

Хлопець в Кривому Розі служив за призовом у військовій частині №3011 Національної гвардії. За даними медиків, в потерпілого діагностовано травму голови, струс мозку та черепно-мозкову травму. Постраждалого прооперували, надали медичну допомогу, але його життя врятувати не вдалося.

Як повідомляють у пресслужбі Державного бюро розслідувань, слідчі виїжджали до військової частини Нацгвардії для того, щоб обстежити місце події та допитати свідків та інших військових.

Наразі тривають слідчі дії. Тіло хлопця буде направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. За фактом загибелі молодого військового розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть).

Як повідомляв портал "Коментарі", інший військовий вистрелив у себе з автомата на посту. В прокуратурі розслідують причини трагедії. В слідчих кілька версій події. Інцидент трапився у Десні, що в Київській області. В результаті трагедії загинув 23-річний хлопець із Павлограда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини