Головна Новини Суспільство події Смертельний відпочинок на Херсонщині: тіло чоловіка, що потонув разом з сином, знайшли аж в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельний відпочинок на Херсонщині: тіло чоловіка, що потонув разом з сином, знайшли аж в Криму

Чоловіка та його дитину винесло у відкрите море на надувному матраці

25 серпня 2021, 19:03
Поділіться публікацією:

Родину зі Львова роз’єднала  на Херсонщині невблаганна смерть на воді. Потонулого батька, який  ще 19 серпня пропав разом із сином, відпочиваючи на надувному матраці, увесь цей час розшукували і виявили аж в Криму. Загиблого від  морської стихії хлопчика, знайшли раніше. Його побачили недалеко від берега, на острові Джарилгач в Скадовському районі. Про це інформує сайт lviv1256, посилаючись на розповідь друзів родини загиблих.

Смертельний відпочинок на Херсонщині: тіло чоловіка, що потонув разом з сином, знайшли аж в Криму

Батько та його 8-річний син потонули ще 19 серпня (фото з відкритих джерел)

 Батька родини знайшли в Чорноморському, це територія республіки Крим.  Туди занесла покійника  водна стихія. Сталось це 23 серпня. Жителя міста Львова розшукували  всі ці кілька днів.

Хлопчик, який втонув в морі, лише закінчив другий клас. Стихія раптово винесла їх з татом, коли вони засмагали на матраці, у море. Родина зі Львова, до якої прийшла біда, виховувала трьох дітей. Крім братика підростало ще дві сестрички. Тепер мама і дві донечки залишились без надійної чоловічої підтримки, у них  відразу не стало батька і чоловіка, сина та брата.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що на Херсонщині сталась моторошна трагедія під час відпочинку 8-річного сина з батьком. На острові Джарилгач Херсонської області під час купання на матраці зникли батько та син, які приїхали туди зі Львова. Тіло хлопчика вже знайшли, а пошуки чоловіка продовжувалися. Батько і син пішли просто поплавати на матраці. Надзвичайники відразу розпочали пошуки. Стало відомо, що усього до пошуків залучили 25 осіб та 6 одиниць техніки, в т. ч. 5 плавзасобів, з них 9 осіб та 1 плавзасіб ДСНС.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини