Головна Новини Суспільство події Смертельне ДТП на Буковині: мотоцикліст врізався в маршрутку, загинуло двоє хлопців
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельне ДТП на Буковині: мотоцикліст врізався в маршрутку, загинуло двоє хлопців

Аварія сталася в Дністровському районі.

19 вересня 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

На Буковині  під час ДТП, коли на трасі не розминулись пасажирське авто та мотоцикл, пішло з життя двоє молодих парубків. Смертельна пригода мала місце сьогодні, 19 вересня,  після 4 години ранку в населеному пункті Владична.

Смертельне ДТП на Буковині: мотоцикліст врізався в маршрутку, загинуло двоє хлопців

В Чернівецькій області сталася смертельна аварія ( фото прес-служба поліції Чернівецької області)

Поліціянти, які виїжджали на місце біди, розповіли, що 20-річний кермувальник швидкісного "залізного коня" в’їхав  в пасажирське авто Renault Master, за кермом якого був  мешканець  Хмельниччини.  Під час ДТП  й загинули кермувальник та його на рік менший ровесник.

Порушене кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України.Працівники слідства працюють зі свідками та проводять інші необхідні дії. 

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що на Буковині жінка на дорогому позашляховику переїхала 9-річного хлопчика.У Чернівецькій області 51-річна водійка, перебуваючи за кермом дорогого позашляховика, переїхали маленького хлопчика. До цього малюк  впав з велосипеда.

У повідомленні правоохоронців йдеться, що в місті Сторожинець жінка за кермом AUDI переїхала маленьку дитину. Аварія сталася ще 21 липня. Поліцейські встановили, що водій наїхав на 9-річного хлопчика після того, як він впав з велосипеда. На місце одразу прибули медики, доставили дитину в лікарню, щоб надати їй медичну допомогу. Правоохоронці вже відкрили проти горе-водійки справу, тому зараз вирішується, чи будуть внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини