Головна Новини Суспільство події На Буковині жінка на дорогому позашляховику переїхала 9-річного хлопчика (ВІДЕО 18)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Буковині жінка на дорогому позашляховику переїхала 9-річного хлопчика (ВІДЕО 18)

За кермом була 51-річна місцева жителька

23 липня 2021, 19:28
Поділіться публікацією:

У Чернівецькій області 51-річна водійка, перебуваючи за кермом дорогого позашляховика, переїхали маленького хлопчика. До цього малюк  впав з велосипеда. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Чернівецької області.

На Буковині жінка на дорогому позашляховику переїхала 9-річного хлопчика (ВІДЕО 18)

Жінка була за кермом AUDI (фото: поліція Буковини)

У повідомленні правоохоронців йдеться, що в місті Сторожинець жінка за кермом AUDI переїхала маленької дитини. Аварія сталася ще 21 липня. Поліцейські встановили, що водій наїхав на 9-річного хлопчика після того, як він впав з велосипеда.

На місце одразу прибули медики, доставили дитину в лікарню, щоб надати їй медичну допомогу.

Правоохоронці вже відкрили проти горе-водійки справу, тому зараз вирішується, чи будуть внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Поки немає інформації, в якому стані зараз знаходиться хлопчик. Також невідомо чи була в нетверезому стані водій позашляховика.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що ветеринар з Чернівців прославився на весь світ своїми співочими дуетами з чотириногими пацієнтами.  Чоловік заспівав із собакою просто в клініці українську пісню "Несе Галя воду" і став справжньою зіркою інтернету. Ветеринар Валерій Допіряк має десятки тисяч переглядів і відміток "подобається" в соціальних мережах, завдяки ролику, де він виконує пісню з таксою. Джерело повідомляє, що за словами лікаря, він не очікував, що його відео настільки сподобається користувачам і стане настільки популярним.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини