Головна Новини Суспільство події "Смертельне ДТП з Єфремовим": подруга артиста виступила на його захист
commentss НОВИНИ Всі новини

"Смертельне ДТП з Єфремовим": подруга артиста виступила на його захист

Ресторатор Тетяна Беркович розповіла про те, що побачила на місці ДТП, коли приїхала до Михайлу Єфремову

8 липня 2020, 14:54 comments1577
Поділіться публікацією:

Власниця московських ресторанів і подруга народного артиста Росії Михайла Єфремова, якого будуть судити за створення аварійної ситуації на трасі в центрі Москви, що спричинило смерть людини, Тетяна Беркович розповіла про перші хвилини, коли приїхала на місце трагедії 8 червня. Її слова передає видання Лента.ру.

"Смертельне ДТП з Єфремовим": подруга артиста виступила на його захист

Так, за словами жінки, Єфремов, попри свій стан у момент аварії, виглядав пригнічено і розгублено.

"Побачила Мішу у поліцейській машині, він сидів на задньому сидінні. Підійшла і запитала у нього: "Ти як?" І побачила у нього такий жах на обличчі! Це був чоловік, який тільки що отримав кийком по голові", — ділиться спогадами приятелька артиста.

Також Беркович розповіла, що на прохання Єфремова поїхала до лікарні, куди був госпіталізований Сергій Захаров, чий автомобіль протаранив   позашляховик актора. На той момент вона ще не підозрювала, що він помре від отриманих травм, а хотіла запропонувати допомогу на лікування. Москвичка обурилася реакцією членів  сім'ї потерпілого, які вже наступного дня взяли участь у ток-шоу на центральних каналах, в той час як Єфремов знаходився  буквально у прострації.

"Те, що зараз з ним відбувається, жахливо. Він людина творчої професії, у нього зовсім інша душевна організація. Тонка, чутлива. Для нього ця внутрішня трагедія настільки сильна.... Плюс він розгублений. Міша дві доби не міг навіть нормально розмовляти", — підсумувала його подруга.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на ґрунті постійного почуття провини за чужу смерть в артиста Михайла Єфремова стався серцевий напад.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини