Головна Новини Суспільство події Смертельна аварія під Києвом: померла ще одна дитина
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельна аварія під Києвом: померла ще одна дитина

Кількість загиблих в аварії під Києвом зросла до чотирьох

13 липня 2020, 09:07 comments2527
Поділіться публікацією:

У лікарні померла ще одна дитина, яка постраждала в аварії на Старообухівській трасі під Києвом. Таким чином кількість загиблих в результаті ДТП зросла до чотирьох. Це підтвердили в Київській прокуратурі, пише УНН.

Смертельна аварія під Києвом: померла ще одна дитина

Фото: ГУ ДСНС в Київській області

В аварії загинула ціла родина. Після зіткнення на Старообухівській трасі автомобіль, в якому перебували батьки з трьома дітьми, буквально перетворився на купу металобрухту. Подружжя та їхня восьмирічна дочка померли на місці. Ще двох дітей — 10-річного та 12-річного хлопчиків — забрали в лікарню. Врятувати молодшого медикам не вдалося. Вижив тільки 12-річний хлопчик. Лікарі продовжують боротися за його життя. Раніше його стан оцінювали як критичний.

Тим часом, правоохоронці затримали водія, який, за попередніми даними, і влаштував смертельну аварію. У його крові експерти виявили алкоголь. Сівши за кермо п'яним Mercedes, водій вилетів на зустрічну і протаранив Hyundai, в якому їхала сім'я.
"Водія вже затримали та готують йому повідомлення про підозру. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням прав на термін до 3 років", — розповіла прессекретар Київської прокуратури Надія Максимець.

Аварія сталася вчора ввечері приблизно за 5 кілометрів від Києва.

Раніше "Коментарі" також розповідали про смертельну аварію в Дніпрі, де зіштовхнулись вантажівка і мікроавтобус



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини