Головна Новини Суспільство події Смертельна аварія в Дніпрі: зіткнулися вантажівка і мікроавтобус з бджолами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельна аварія в Дніпрі: зіткнулися вантажівка і мікроавтобус з бджолами (ВІДЕО)

Після зіткнення вантажівки і мікроавтобуса в Дніпрі загинули дві людини, зокрема дитина

25 червня 2020, 10:27 comments1365
Поділіться публікацією:








Вантажівка з піском і мікроавтобус з бджолами зіткнулися в Дніпрі. В результаті ДТП загинули дві людини, в тому числі й дитина. Про це повідомили у прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Смертельна аварія в Дніпрі: зіткнулися вантажівка і мікроавтобус з бджолами (ВІДЕО)

Фото: ГУ ДСНС у Дніпропетровській області

Аварія сталася близько четвертої ранку на перехресті вулиці Байкальської та Слобожанського проспекту. Обидві машини їхали з вантажем. Фура перевозила пісок. В мікроавтобусі водій віз вулики з бджолами. Удар був настільки потужним, що вантажівка перекинулася, а лобова частина мікроавтобуса перетворилася на купу металобрухту.


Найсильніший удар прийняв на себе водій мікроавтобуса. Він помер на місці ДТП, рятувальникам довелося діставати тіло з понівеченої машини за допомогою спеціального обладнання. Разом з водієм у машині їхало двоє дітей — хлопчики 2006 і 2007 року народження. Старша дитина померла в лікарні,  врятувати хлопчика лікарям не вдалося. Молодший все ще залишається під наглядом медиків.

Рятувальникам довелося збирати у поліетиленові мішки рій бджіл, які перебували в мікроавтобусі. Комах відвезли за межі міста і випустили.

Чому саме сталася аварія і хто винен у зіткненні, в поліції поки що не повідомляють. Встановлюють остаточну причину ДТП.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Лондоні в аварію потрапив британський прем'єр-міністр Борис Джонсон. Його машину протаранив автомобіль його ж охорони.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини