Головна Новини Суспільство події Смерть судді Печерського райсуду Києва Віталія Писанця: ЗМІ назвали нові подробиці та версії
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть судді Печерського райсуду Києва Віталія Писанця: ЗМІ назвали нові подробиці та версії

Є кілька версій причин смерті Писанця, дізналися журналісти

12 вересня 2021, 22:30 comments2447
Поділіться публікацією:

На Київщині, в населеному пункті Погреби пішов з життя суддя  Печерського районного суду Києва Віталій Писанець . Він гостював там у друзі, виходив на вулицю, зачепив  квіти у вазі, впав на долівку й помер.

Смерть судді Печерського райсуду Києва Віталія Писанця: ЗМІ назвали нові подробиці та версії

Названо версії причини смерті Віталія Писанця (фото: скріншот)

На його тілі  не знайшли якихось травм чи пошкоджень, інформує  Obozrevatel, посилаючись на власних інформаторів та  повідомлення поліції. Журналісти припускають, що миттєва смерть трапилась з тієї причини, що  в нього відірвався тромб. Зокрема, за словами поліціянтів, покійний знаходився в одній з кімнат будинку, впав на живіт. На сорочці та на обличчі були виявлені бурі згустки — очевидно, кров.

Разом з тим, видання пише, що працівник суду у вихідний відпочивав із друзями. Вони розпивали алкогольні напої, а потім сп’янілі представник Феміди та поліцейський посперечались. В поліцію сигнал про смерть працівника суду надійшов минулої суботи, після 11 години вечора. Котедж, де він гостював, належить пенсіонеру армії Онопенку П. В колишнього офіцера є документ про здійснення адвокатської діяльності, правда, недійсний.

За словами інформаторів видання, там  ніби був присутній працівник Солом'янського управління Головного управління Нацполіції в Києві Хоменко Є.

"Компанія чаркувала та спілкувалась, потім   виник конфлікт між суддею та слідчим, який закінчився тим, що розгніваний  Віталій Писанець встав й зачепив вазу  і перекинувся на долівку. Знайомі  спробували його рятувати, але було вже пізно. Тоді вони звернулись до медиків",- стверджують автори інформації.

"Зараз йде слідство за цим випадком, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу, це — умисне вбивство",- коментує інцидент речник  Офісу генпрокурора.

Слідство за згадуваним  кримінальним провадженням  проводять працівники Державного бюро розслідувань. Санкція цієї статті передбачає 15 років позбавлення волі.

Відповідь про те, як і чому загинув відомий  представник Феміди, який  здійснював правосуддя в Печерському  районному суді столиці з 2015 року та вів резонансний процес щодо загибелі в Києві відомого представника   медіа  Павла Шеремети, має дати експертиза. 

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що під Києвом знайшли мертвим суддю Печерського суду, який загинув за дивних обставин.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Alex

12 вересня 2021, 23:48

Да-а-а-а!!! Це велика втрата для українського правосуддя!!! Українцям буде важко без нього!!!


Новини