Головна Новини Суспільство події Смерть пацієнтів в лікарні: нові подробиці гучної справи у Запоріжжі
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть пацієнтів в лікарні: нові подробиці гучної справи у Запоріжжі

Затриманому у четвер мають обрати запобіжний захід

11 листопада 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

В місті Запоріжжя поліціянти провели затримання колишнього очільника обласного інфекційного  медичного закладу, в якому 4 лютого під час виникнення  пожежі загинуло четверо хворих городян. Про це інформує пресслужба ГУ Нацполіції Запорізького регіону.

Смерть пацієнтів в лікарні: нові подробиці гучної справи у Запоріжжі

Затримано колишнього головного лікаря запорізької інфекціонки (фото із відкритих джерел)

В оприлюдненій інформації йдеться про те, що екс-керівника  цього медичного закладу  оголосили в розшук через його особисте ігнорування викликів до слідчого підрозділу ГУНП Запорізького регіону.

 Колишній головний лікар був затриманий за кваліфікацією ст. 191  КпК України. Це — дії уповноважених службових осіб після затримання на підставі ухвали слідчого судді, суду про дозвіл на затримання,- пояснюють поліцейські.

Зараз посадовцю висловлюють підозру за вчинення низки кримінальних правопорушень, які кваліфікуються за ч.2 ст.270  та ч. 2 ст. 272 ККУ. Це — порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки. Також — порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки.

 За інформацією поліцейського відомства, саме 11 листопада буде вирішено питання про розміщення підозрюваного екс-посадовця  в місцевому СІЗО.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що медики діагностували клінічну смерть 14-річного юнака у Запоріжжі14-літному  підлітку, який навчався в ЗОШ№15 міста Запоріжжя, стало зле під час уроку. Він втратив свідомість і  перестав будь на що реагувати. Це вже другий такий випадок, адже в січні цього року впав в кому ще один учень, який теж навчався в цій  міській школі.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктор

11 листопада 2021, 23:07

Не ешь наркотики и прочую дрянь!))


Новини