Головна Новини Суспільство події Другий випадок у школі: медики діагностували клінічну смерть 14-річного юнака у Запоріжжі
commentss НОВИНИ Всі новини

Другий випадок у школі: медики діагностували клінічну смерть 14-річного юнака у Запоріжжі

Хлопець перебуває в реанімації у важкому стані

3 вересня 2021, 22:36
Поділіться публікацією:

14-літному  підлітку, який навчався в ЗОШ№15 міста Запоріжжя, стало зле під час уроку. Він втратив свідомість і  перестав будь на що реагувати. Це вже другий такий випадок, адже в січні цього року впав в кому ще один учень, який теж навчався в цій  міській школі. 

 Другий випадок у школі: медики діагностували клінічну смерть 14-річного юнака у Запоріжжі

Юнака у важкому стані доправили у лікарню (фото з відкритих джерел)

Шкільний медик за допомогою педагога надали йому необхідну допомогу, поки до школи приїхала швидка. Про це проінформувала в соціальних мережах всіх небайдужих земляків чиновниця  обласної ОДА Злата Некрасова

За її словами, хлопчик перебуває в реанімації під наглядом лікарів, але стан його важкий, лікарі  стурбовані, бо це вже другий аналогічний випадок. Робоча група фахівців міста, до якої ввійдуть медики, буде досліджувати проблему.

 Злата Некрасова згадала, що схожа трагедія мала місце зовсім недавно. В реанімацію привезли старшокласника – Тимофія.Він втратив свідомість так само в школі, якраз перед уроком фізкультури. Хлопчику надали необхідну реанімаційну допомогу, але через кілька днів він помер в медичному закладі.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Запоріжжі 17-річний хлопець пережив клінічну смерть на уроці.В одній зі шкіл Запоріжжя трапилася надзвичайна подія. 17-річний хлопець переніс клінічну смерть прямо на уроці фізкультури після того, як втратив свідомість. Медик емоційно розповів про професійну перемогу над смертю, яка сталася 27 січня. На уроці фізкультури 17-річний школяр втратив свідомість, і  можливість дихати до приїзду бригади швидкої допомоги. Дитяча бригада на чолі з доктором Юрієм Леонтьєвим змогла врятувати хлопця. Протягом 40 хвилин його повертали до життя за допомогою реанімації та дефібриляції.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини