Головна Новини Суспільство події Слідчі ідентифікували людські останки: вони належать зниклому британському актору
commentss НОВИНИ Всі новини

Слідчі ідентифікували людські останки: вони належать зниклому британському актору

Майже через пів року від моменту зникнення слідчі змогли ідентифікувати нещодавно знайдені останки, які належать британському актору Джуліану Сендсу.

28 червня 2023, 09:43
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британський актор Джуліан Сендс, який зник під час походу в гори був ідентифікований за знайденими останками. Таким чином після п’яти місяців пошуків слідчі підтвердили смерть актора. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання BBC.

Слідчі ідентифікували людські останки: вони належать зниклому британському актору

Британський актор Джуліан Сендс. Фото з відкритих джерел

25 червня американські ЗМІ повідомили, що поблизу місця пошуків актора туристи знайшли людські останки. Слідчі з офісу місцевого шерифа взяли їх для ідентифікації і тепер підтвердили, що вони належать Джуліану Сендсу, який зник на початку року.

Попри встановлення особи, якій належать останки, причина смерті досі залишається невідомою. Влада США продовжує розслідувати справу загибелі Джуліана Сендса.

Нагадаємо, що Джуліан Сендс планував піднятись на гору Болді, що є однією з найнебезпечніших вершин США. Після кількох днів відсутності його дружина звернулась в поліцію, які 13 січня оголосили про пошук актора. Через тиждень рятувальники знайшли автомобіль Сендса, а згодом відстежили сигнал його телефону, однак пошуки ускладнились через складні умови, адже на вершині багато снігу та льоду.

Це був не перший випадок, коли Сендс потрапляв у біду під час походу в гори. У актора був передсмертний досвід в Андах на початку 1990-х.

Джуліан Сендс – це британський актор, який відомий за ролями у фільмі "Кімната з краєвидом" та серіалі "Смолвіль". Сендс також грав із Деніелом Крейгом у фільмі "Дівчина з татуюванням дракона".

Раніше портал "Коментарі" писав, що російський турист плавав у Чорному морі та став жертвою акули.

Також "Коментарі" писали про те, що було ідентифіковано всіх людей на борту зниклого підводного човна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини