Головна Новини Суспільство події Ситуація на Донбасі: обстріляні селища, двоє поранених військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація на Донбасі: обстріляні селища, двоє поранених військових

За останню добу у штабі ООС зафіксували 14 порушень режиму припинення вогню

2 жовтня 2021, 08:40
Поділіться публікацією:

За минулу добу двоє воїнів Збройних Сил України отримали вогнепальні поранення на Сході через обстріли, які здійснили російські найманці. Про це повідомляє штаб Операції Об'єднаних Сил.

Ситуація на Донбасі: обстріляні селища, двоє поранених військових

Лінія фронту, фото АрміяInform

Військових доправили у шпиталь. Їх здоров'я зараз у задовільному стані. Загалом, за останню добу на фронті зафіксували 14 порушень режиму припинення вогню, п'ять із них здійснили зброєю, яка заборонена Мінськими домовленостями. Найбільше перепало прифронтовим селищам Новозванівці та Новоолександрівці. Окупанти стріляли з кулеметів і поблизу Авдіївки, внаслідок чого постраждав і сам населений пункт. Обстріляні житлові будинки та прилеглі території. Постраждалих серед мирного населення немає. 

На Луганщині зафіксували проліт через лінію розмежування безпілотника "Орлан-10", якого немає на озброєнні в української армії. 

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що із зони проведення ООС  до Київського шпиталю доставили тяжко поранених бійців Збройних сил України. За даними волонтерки Наталії Юсупової, за тиждень столичний шпиталь поповнився на 15 пацієнтів із пораненнями та ампутацією кінцівок і іншими тяжкими травмами. Всім постраждалим військовослужбовцям не виповнилось ще і 26 років. Наталія Юсупова наголосила, що з передової надійшов об’ємний список ліків, яких потребують військовослужбовці. Від розвідників є запит на купівлю квадрокоптеру. Волонтерка у своєму пості також надала звіт за раніше отримані від небайдужих українців кошти, які були витрачені на підтримку військових. Юсупова також нагадала, що будь-яка сума, навіть 10 грн – це велика допомога армії та пораненим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини