Головна Новини Суспільство події Син відомого німецького ексфутболіста загинув в аварії
commentss НОВИНИ Всі новини

Син відомого німецького ексфутболіста загинув в аварії

Трагедія сталася на курорті в Португалії, де відпочивала сім'я ексфутболіста Міхаеля Баллака

6 серпня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

Вранці у четвер, 5 серпня, трагічно загинув 18-річний Еміліо Баллак, син Міхаеля Баллака. Подія трапилася в місті Троя, у Португалії. Про це повідомляє видання Sky Sports з посиланням на португальські ЗМІ.

Син відомого німецького ексфутболіста загинув в аварії

Міхаель Баллак з сином Еміліо, фото з Instagram

Юнак катався на квадроциклі поблизу рідної домівки, але транспортний засіб перекинувся і впав на хлопця. Від ушкоджень Еміліо загинув на місці події. На місце викликали пожежників, поліцію і медиків. Постраждалого витягли з-під квадроцикла, проте врятувати його не вдалося через отримані травми.

Футбольний клуб "Челсі" на своїй сторінці в Twitter висловив співчуття горю Міхаеля Баллака.

"Всі, хто пов'язаний з футбольним клубом "Челсі", шоковані й засмучені новиною про смерть Еміліо Баллака в дуже молодому віці 18 років. Усі наші думки з його батьком Міхаелем і його сім'єю в цей сумний час", — йдеться у повідомленні.

Еміліо — середній син Баллака і Сімони Ламб. У подружжя є ще двоє синів. Одному з них 19, іншому — 16 років.

Зазначимо, що Міхаель Баллак — відомий футболіст, він грав у кращих футбольних клубах країни: "Баварії" і "Челсі". Поки він був у складі команди, "Баварія" виграла три титули Бундесліги й отримала три кубки Німеччини. Всього в "Баварії" Баллак грав протягом чотирьох років.

З 2006 року Баллак був півзахисником у "Челсі". За цей час його команда виграла Прем'єр-лігу, Кубок Ліги та три Кубки Англії. Баллак був на полі у фінальній грі 2008 року на Лізі чемпіонів. Міхаель Баллак пішов у відставку у 2012 році вже зі складу клубу "Баєр".

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше, нападник відомого амстердамського клубу "Аякс" Ноа Гессер помер у результаті дорожньо-транспортної пригоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини