Головна Новини Суспільство події Січневі морози затримаються недовго: прогоноз синоптиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Січневі морози затримаються недовго: прогоноз синоптиків

Синоптики стверджують, що в кінці цього тижня на вулиці буде плюсова температура

8 січня 2023, 13:10
Поділіться публікацією:

Погода в регіонах нашої країни  в останні дні грудня та в перші дня січня радувала українців теплом та аномальними плюсами.  Щодо різдвяного похолодання, то прогнозисти стверджують, що січневий мороз та холод  затримається в Україні недовго. Вони роблять нові прогнози і  стверджують, що в кінці цього тижня на вулиці буде плюсова температура.

Січневі морози затримаються недовго: прогоноз синоптиків

Коли в Україні відступлять морози (фото з відкритих джерел)

Так, синоптикиня Наталка Діденко оприлюднила свій прогноз і передбачає, що холод в наших регіонах буде ще кілька днів.  Як вона стверджує, що  ближче до 13-14 січня, стовпчик термометра підніматиметься вгору,  і повітряні маси будуть  відчутно прогріватись по всіх наших територіях.

Як прогнозують  синоптики, перше  січневе потепління  в столиці  прийде в неділю, 16 січня.

Разом з тим, в західних регіонах нашої країни вихідного дня, 8 січня, буде похмура погода, опади не прогнозуються. Стовпчик термометра плюсуватиме  +2...+4 градуси.

В південних регіонах так само буде похмуро, без сонця. Вночі можливий  невеликий дрібний сніг, але вихідного дня опади не прогнозуються. Температура повітря плюсуватиме  максимально +1...+3.

При цьому, точне прогнозування на перший місяць нового року прогнозистам тепер оприлюднити нелегко. Заважає аномальне потепління, що було  в кінці старого року.

Зараз синоптики стверджують кажуть, що  протягом другого місяця зими середня температура  буде  таки вищою — від 0 до -5 градусів та +1+2 градуси на Кримському півострові.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що В Україну йде циклон Axel: синоптик розповіла, як зміниться погода.З четверга,  5 січня, в  нашій країні  суттєво зміниться погода. Як прогнозує синоптик Наталка Діденко, в Україну  прийде скандинавський  циклон Axel. Він прийде до нас з  опадами  та сильним вітром.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини