Головна Новини Суспільство події Шукали вільні місця в реанімаціях: у Чернівецькій області в кареті "швидкої" помер італієць
commentss НОВИНИ Всі новини

Шукали вільні місця в реанімаціях: у Чернівецькій області в кареті "швидкої" помер італієць

Іноземця хотіли доставити до районної, а пізніше – до обласної лікарні, однак у їхніх реанімація не було місць для людей без коронавірусу

13 жовтня 2021, 19:10
Поділіться публікацією:

На Буковині, в машині "швидкої" пішов з життя 72-річний житель Італії, для якого не знайшлося вільного місця у відділеннях реанімації двох місцевих медичних закладів. Про це повідомляє УНІАН, отримавши  інформацію  від керівника Чернівецького центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимира  Єленєва.

Шукали вільні місця в реанімаціях: у Чернівецькій області в кареті "швидкої" помер італієць

В іноземця було захворювання, не пов'язане з коронавірусом (фото з відкритих джерел)

Цей інцидент мав місце зранку 13 жовтня в містечку Сторожинець. Працівники медичної бригади виїхали на виклик. Погано стало громадянину іншої держави. Очевидно, підвело серце, але коронавірусною хворобою гість буковинців не хворів.

За словами очільника центру, італійця повезли в місцевий медичний заклад, що в райцентрі Сторожинець. Але тамтешні медики лише розвели руками, бо вільних місць у реанімаційному  відділенні  для хворих без ковіду не було.

В обласному комунальному клінічному медзакладі міста Чернівці, так само реаніматологи не знайшли місця для громадянина Італії, який потребував невідкладного втручання лікарів.

Повезли пацієнта в інший чернівецький медзаклад швидкої медичної допомоги, але поки медична карета добиралась в іншу частину обласного центру Буковини, він пішов з життя. Його так і не змогли врятувати.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чому коронавірус в Україні перевищує навіть найпесимістичніші прогнози. Сьогодні Україна перетнула межу в 12 034 інфікованих за добу. Цей показник продовжує перевищувати навіть найпесимістичніші прогнози. Єдиний спосіб зменшити кількість нових випадків зараження COVID-19 — вакцинація та дотримання всіх протиепідемічних заходів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини