Головна Новини Суспільство події Шосту добу в Чернівецькій області шукають чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Шосту добу в Чернівецькій області шукають чоловіка

Місцевий мешканець пішов за грибами й зник у лісі

30 серпня 2021, 11:45
Поділіться публікацією:

Шосту добу поспіль шукають місцевого мешканця у Вижницькому районі. Про це повідомляють в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Чернівецькій області.

Шосту добу в Чернівецькій області шукають чоловіка

В Чернівецькій області шукають зниклого чоловіка, фото ДСНС

Про зникнення 60-річного чоловіка, що пішов до лісу за грибами, повідомили родичі зниклого, мешканці Берегометської територіальної громади ще 25 серпня. За їх словами до вечора чоловік не повернувся додому, ймовірно, заблукав у лісі в Вижницькому районі.

Увечері того ж дня рятувальники вийшли на пошуки до лісу, однак грибника не знайшли. Пошуки продовжили наступного дня й теж безрезультатно. Обстеження лісу триває вже шосту добу.

Пошукова група з понад 100 осіб продовжує працювати на місці. Там розгорнуто штаб. До пошуків залучено поліціянтів, лісників, прикордонників, кінологів, працівників апарату та підрозділів забезпечення Головного управління ДСНС України в області..

28 серпня пошукова група обстежила лісовий масив Чемернарського лісництва. Групи обійшли 350 гектарів лісу біля Фальківського перевалу, тримаючи дистанцію 5-10 метрів один від одного.

Чоловіка досі ніде не виявили. У період з 25 по 28 серпня до пошуків залучали 148 рятувальників та службового собаку.

Як повідомляв портал "Коментарі", українського прикордонника знайшли застреленим. 24-річний український прикордонник був на чергуванні. Вранці його тіло без ознак життя неподалік румунського кордону знайшли колеги. На місце одразу викликали поліцію. Як з'ясували криміналісти слідчо-оперативної групи, на тілі військовослужбовця прикордонного загону є вогнепальне поранення.

Шосту добу в Чернівецькій області шукають чоловіка - фото 2
Шосту добу в Чернівецькій області шукають чоловіка - фото 3
Шосту добу в Чернівецькій області шукають чоловіка - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини