Головна Новини Суспільство події Схопили прямо в кабінеті: окупанти викрали голову Великобурлуцької громади у Харківській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Схопили прямо в кабінеті: окупанти викрали голову Великобурлуцької громади у Харківській області

Окупанти схопили його прямо у робочому кабінеті

17 березня 2022, 20:35
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 17 березня агресори  полонили  керівника  Великобурлуцької громади Віктора Терещенка. Про це інформує  голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

Схопили прямо в кабінеті: окупанти викрали голову Великобурлуцької громади у Харківській області

Віктор Терещенко (фото з відкритих джерел)

Як він зазначив, керівника однієї з громад Харківщини викрали з робочого  кабінету.

"Росіяни програють війну. Від свого безсилля чинять злочини проти мирного населення. Це- ганебний злочин", — сказав свою думку з цього приводу харківський губернатор.

Керівник облдержадміністрації  резюмував, що такі агресивні  рішення загарбників не вплинуть на сферу діяльності керівників місцевої  влади, які робитимуть  все, аби здійснити захист  мирного  населення територіальних  громад Харківської області,  зокрема, і мешканців  Великобурлуцької громади.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  російські окупанти взяли у полон українського парамедикаРосійські військові 16 березня взяли в полон відому волонтерку та парамедика Юлію Паєвську та її шофера Сергія.  Про це інформує  її колега по волонтерській діяльності  Наталія Воронкова. Відомо, що  волонтерку взяли в полон післяобідньої пори в місті Маріуполь. Воронкова  розповіла, що Паєвська за 8 років врятувала багато життів мирних городян,в тому числі,  дітей та поранених військових. В оприлюдненій інформації зазначено, що відома волонтерка, парамедичка, народний Герой України разом з шофером  Сергієм взяті в полон росіянами. Українська волонтерська громада вимагає звільнення своїх колег Юлії та Сергія. Важливо, що інша волонтерка Оксана Корчинська повідомила, що  в ці важкі  дні Юлія приходила на допомогу в оточеному місті  українцям, які були поранені.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov/2663
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини