Головна Новини Суспільство події Російські окупанти взяли у полон українського парамедика: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти взяли у полон українського парамедика: подробиці

Юлія Паєвська за 8 років врятувала багато життів

17 березня 2022, 00:08 comments1052
Поділіться публікацією:

Російські військові 16 березня взяли в полон відому волонтерку та парамедика Юлію Паєвську та її шофера Сергія.  Про це інформує  її колега по волонтерській діяльності  Наталія Воронкова.

Російські окупанти взяли у полон українського парамедика: подробиці

Волонтер Юлія Паєвська (facebook.com/nata.voronkova)

Відомо, що  волонтерку взяли в полон післяобідньої пори в місті Маріуполь.

Воронкова  розповіла, що Паєвська за 8 років врятувала багато життів мирних городян,в тому числі,  дітей та поранених військових.

В оприлюдненій інформації зазначено, що відома волонтерка, парамедичка, народний Герой України разом з шофером  Сергієм взяті в полон росіянами. Українська волонтерська громада вимагає звільнення своїх колег Юлії та Сергія.

Важливо, що інша волонтерка Оксана Корчинська повідомила, що  в ці важкі  дні Юлія приходила на допомогу в оточеному місті  українцям, які були поранені.

Розповідають, що  востаннє на зв'язок Паєвська вийшла о 16:00, коли  їхала, щоб надати допомогу пораненим городянам. Саме в цей час волонтерку полонили.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували  про те, яку зброю США дають Україні. 16 березня  очільник Сполучених Штатів Джо Байден  сказав, що Україні відправлять нове озброєння. В Білому домі уточнили перелік озброєння, яке Сполучені Штати нададуть нашій країні. Українська армія отримає 800 зенітних комплексів Stinger, 2 тисячі Javelin, тисячу одиниць легкої протиброньової зброї та 6 тисяч протиброньових систем AT-4, 100 БПЛА, 100 гранатометів, 5 тисяч гвинтівок, тисячу пістолетів, 400 кулеметів та 400 рушниць, 20 млн різних боєприпасів, 25 тисяч бронежилетів і 25 тисяч шоломів.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

20 березня 2022, 11:50

Каждая нацисткая тварь будет найдена и уничтожена.

Алекс

18 березня 2022, 14:48

Ну да, оккупанты, блять. 75 лет назад мои и ваши деды победили нацизм, а теперь вы, нацисты ёбаные, называете русских оккупантами!!! Да ваши деды в гробу перевернулись бы, узнай они, что творится в вашей стране!


Новини