Головна Новини Суспільство події Шок: у Малайзії крокодил на очах батька з'їв однорічну дитину (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шок: у Малайзії крокодил на очах батька з'їв однорічну дитину (ФОТО)

Кричущий інцидент стався днями біля узбережжя Лахад-Дату, що в Малайзії. Батько став свідком трагедії, але нічого не зміг вдіяти.

4 грудня 2022, 20:15 comments5608
Поділіться публікацією:

Крокодил величезних розмірів раптово атакував каное, в якому знаходилися чоловік та його однорічний син.

Шок: у Малайзії крокодил на очах батька з'їв однорічну дитину (ФОТО)

Крокодил/ Фото з відкритих джерел

Трагедія сталася біля узбережжя Лахад-Дату, що у Малайзії. Повідомляється, що батько взяв свою малолітню дитину на рибалку. Вони попливли на каное і сподівалися на добрий улов, як раптово судно атакував крокодил.

Рептилія нахилила каное та буквально вихопила дитину з рук батька. Чоловік намагався врятувати свою дитину, проте йому це не вдалося. У ході битви з крокодилом чоловік отримав множинні поранення, у тому числі відкриту рану голови, проте відбити дитину він, на превиликий жаль, все ж таки не зміг.


Шок: у Малайзії крокодил на очах батька з'їв однорічну дитину (ФОТО) - фото 2


Жителі прилеглого села кинулися на допомогу пораненому чоловікові і вже від нього дізналися, що його сина схопив крокодил. Батькові загиблого хлопчика знадобилася екстрена медична допомога, повідомляє видання Mirror.


За словами очевидців, крокодил кілька разів показувався на поверхні річки з тілом хлопчика в пащі, перш ніж зник з очей переляканих жителів села.


Місцеві рятувальники повідомили, що тіло хлопчика так і не було знайдено. Дитина формально вважається "зниклим безвісти". Пошукові роботи, на даний момент, продовжуються.


Шок: у Малайзії крокодил на очах батька з'їв однорічну дитину (ФОТО) - фото 3


Раніше "Коментарі" писали про те , що в США койот напав на дитину і спробував її з'їсти (ВІДЕО). На щастя, поруч виявився батько малечі, якому важко вдалося прогнати розлютовану тварину.


Читайте також: Цвинтар машин: у дворі покинутого будинку знайшли сотню раритетних авто (ВІДЕО) . Деякі з виявлених екземплярів збереглися досить добре, і за них колекціонери готові віддати чималі суми.


Шок: у Малайзії крокодил на очах батька з'їв однорічну дитину (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини