Головна Новини Суспільство події Шини, камені і розбите скло: невідомі на ходу напали на пасажирський поїзд "Укрзалізниці"
commentss НОВИНИ Всі новини

Шини, камені і розбите скло: невідомі на ходу напали на пасажирський поїзд "Укрзалізниці"

Напад на пасажирський поїзд стався в Одеській області

12 серпня 2021, 09:50
Поділіться публікацією:

Тривожний випадок стався вчора, 10 серпня, з поїздом "Укрзалізниці". На перегоні Фундукліївка — Цибулеве регіональної філії "Одеська залізниця" група невідомих вандалів напала на приміський поїзд, створивши загрозу безпеці руху і життю пасажирів. Про це повідомили в регіональній філії "Одеська залізниця" АТ "Укрзалізниця".

Шини, камені і розбите скло: невідомі на ходу напали на пасажирський поїзд "Укрзалізниці"

Поїзд "Укрзалізниці", фото з відкритих джерел

Інцидент стався під час руху поїзда № 6505 сполученням Знам'янка — Тараса Шевченка. Невідомі особи наклали гумових шин і каменів на шляху, а також розбили скло в дверях хвоста іншого вагону поїзда.

"На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав. Завдяки оперативним діям машиніста поїзда наїзду на перешкоди вдалося запобігти. На місце події викликали місцевий відділ Нацполіції", — повідомляють залізничники.

Працівники філії "Укрзалізниці" зазначають, що, крім збитків, страждають також пасажири, адже пошкоджені вагони знімають з руху для відновлення, скорочується складу поїздів. Крім того, на відновлення зовнішнього вигляду вагонів потрібно витратити не тільки гроші, але багато часу. У відомстві стурбовані ситуацією з приміським поїздом.

"Подібні втручання перешкоджають стабільній роботі залізниці, завдають значної матеріальної шкоди, створюють вкрай небезпечні умови для роботи залізничного транспорту і загрожують ймовірністю виникнення аварійних ситуацій, що може призвести навіть до людських жертв", — сказано у повідомленні відомства.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", "Укрзалізниця" нагадала про 12 безплатних послуг, про які багато хто навіть не здогадувалися. Не всі знають, що, купуючи квиток, пасажир отримує масу інших речей, крім самого проїзду, від безплатних послуг у поїзді до виплат від страхової компанії в разі травми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини