Головна Новини Суспільство події Шахрайство напередодні 8 березня: жінка заплатила 13 тисяч гривень за неіснуючі тюльпани
commentss НОВИНИ Всі новини

Шахрайство напередодні 8 березня: жінка заплатила 13 тисяч гривень за неіснуючі тюльпани

Жінка хотіла придбати тюльпани через інтернет-магазин

7 березня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

Напередодні свят та під час них потрібно поводитися максимально обережно та гарно обдумувати свої рішення. Нерідко у святкові періоди активізуються аферисти, які хочуть нажитися на громадянах. В одну неприємну ситуацію потрапила і жителька Бердянська. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на офіційній сторінці в Facebook.

Шахрайство напередодні 8 березня: жінка заплатила 13 тисяч гривень за неіснуючі тюльпани

Аферисти обдурили жінку на 13 тисяч гривень напередодні 8 березня. Фото: oasis-gc.ru

Постраждала вирішила придбати гуртові тюльпани з метою подальшого продажу. Жінка побачила рекламу одного інтернет-сайту та вирішила замовити квіти саме там.

Громадянка одразу зробила замовлення та перерахувала гроші на картку онлайн-продавцям. Проте своїх тюльпанів вона так і не отримала. В результаті жителька Бердянська залишилася і без квітів, і без грошей.

Продавець одразу заблокував жінку. Вона не могла ніяким способом зв'язатися з аферистом. Коли жінка зрозуміла, що їй ніхто не надішле товар, звернулася до правоохоронців.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Якщо "продавця" знайдуть, йому загрожуватиме обмеження волі на строк до 3 років.

Нагадуємо, що в Одеській області двоє жінок обкрадали пенсіонерів. Шахрайки зверталися до пенсіонерів як соціальні робітники. Жінки повідомляли, що вони оформляють літнім людям матеріальну допомогу від держави. Як далі діяли аферисти, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що за лютий значно побільшало шахраїв, які намагаються виманити гроші з користувачів онлайн банку Monobank. Як не натрапити на аферистів та зберегти свої кошти, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини