Головна Новини Суспільство події Сексуальні претензії довели робітницю SpaceX до панічних атак
commentss НОВИНИ Всі новини

Сексуальні претензії довели робітницю SpaceX до панічних атак

Три жінки, які пройшли стажування в SpaceX, поскаржилися, що стикаються із сексуальними домаганнями

21 грудня 2021, 03:52
Поділіться публікацією:

Колишня співробітниця SpaceX Ешлі Косак написала есе, в якому розповіла про неодноразові випадки сексуальних домагань у компанії Ілона Маска. Всі вони залишилися проігноровані HR менеджерами та керівництвом SpaceX. Про це йдеться у американському виданні The New York Times. Три жінки, які пройшли стажування в SpaceX, поскаржилися, що стикаються із сексуальними домаганнями та небажаними проявами уваги з боку інших стажистів – чоловіків, а також чоловіків, які займають вищі посади. Попри це, багато хто залишився безкарним.

Сексуальні претензії довели робітницю SpaceX до панічних атак

Сексуальні фантазії (фото з відкритих джерел)

Ешлі Коссак, колишній стажер, яка пізніше стала штатним інженером у SpaceX, написала в есе, опублікованому на веб-сайті Lioness у вівторок, що стажер — чоловік схопив її за сідниці, коли мила посуд у гуртожитку компанії. Вона також додала, що у 2018 році працівник провів рукою по її тулубу на одному із заходів компанії. Жінка повідомила про ситуацію у 2017 році своєму менеджеру, а про епізод 2018 – у відділ кадрів наступного дня після інциденту. Співробітниця сказала, що так і не отримала відповіді на свої скарги.

"З огляду на свою слабку позицію в компанії, я почувала себе знесиленою", — написала вона в есе.

Нагадаємо, компанія SpaceX може стати банкрутом, якщо їй не вдасться прискорити виробництво двигунів Raptor. Запустити багаторазовий корабель Starship без цих двигунів неможливо. Як передає видання "Коментарі", про це заявив керівник компанії Ілон Маск у зверненні до працівників підприємства, пише "The Insider". За словами Ілона Маска, ризик банкрутства буде дуже великий, якщо компанія не зможе домогтися того, щоб корабель Starship був задіяний щонайменше раз на два тижні.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини