Головна Новини Суспільство події Ілон Маск заявив, що SpaceX чекає банкрутство: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск заявив, що SpaceX чекає банкрутство: що сталося

Ілон Маск заявив, що на компанію SpaceX чекає банкрутство, якщо вона не прискорить виробництво двигунів Raptor

1 грудня 2021, 14:52
Поділіться публікацією:

Компанія SpaceX може стати банкрутом, якщо їй не вдасться прискорити виробництво двигунів Raptor. Запустити багаторазовий корабель Starship без цих двигунів неможливо. Як передає видання "Коментарі", про це заявив керівник компанії Ілон Маск у зверненні до працівників підприємства, пише "The Insider".

Ілон Маск заявив, що SpaceX чекає банкрутство: що сталося

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

За словами Ілона Маска, ризик банкрутства буде дуже великий, якщо компанія не зможе домогтися того, щоб корабель Starship був задіяний щонайменше раз на два тижні. Маск зазначив, що після відходу Вілла Хелтслі, який обіймав посаду віце-президента з рухових установок, він детально поринув у аналіз програми і дійшов висновку, що проблеми справді дуже і дуже серйозні.

Враховуючи проблемні питання, що накопичилися, Ілон Маск передумав іти у відпустку, яка раніше запланувала на День подяки. Бізнесмен та винахідник має намір особисто перебувати на виробничій лінії. Ілон Маск підкреслив, що зайві руки компанії точно завадять. І він готовий докласти всіх своїх зусиль, щоб SpaceX не спіткала катастрофа.

Зазначимо, Raptor – двигун закритого циклу, він функціонує завдяки рідкому метану та кисню. Цей двигун – головна міць корабля Starship та ракети-носія Super Heavy. Кожна ракета має бути укомплектована такими 39 потужними двигунами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ілон Маск жорстко потролив сенатора Берні Сандерса, який зажадав більше податків від багатих. Підприємець знову задумався про те, щоб продати акції Tesla. Він вирішив поцікавитися думкою з цього приводу користувачів соцмережі, а вже потім прийняти рішення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини