Головна Новини Суспільство події Що відомо про долю загарбників, які застрягли в болоті на території Донецької області: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відомо про долю загарбників, які застрягли в болоті на території Донецької області: подробиці

Російські військові мали поставлене завдання: виявити блокпости й пункти дислокації українських військовослужбовців

4 березня 2022, 19:38 comments2458
Поділіться публікацією:

На території Донецької області наші військові  затримали двох російських солдатів з  2 мотострілецького батальйону 70 гвардійського мотострілецького полку ЗС Російської Федерації. Окупанти зайшли в болото і не могли звідти вибратись, виконуючи своє "завдання".

Що відомо про долю загарбників, які застрягли в болоті на території Донецької області: подробиці

В Донецькій області затримали окупантів, які застрягли в болоті (фото з відкритих джерел)

Про це інформує пресслужба  Донецької обласної прокуратури.

За оприлюдненою наглядовою установою області інформацією, як свідчать  дані слідства, ще 24 лютого 2022 року командир та механік-водій БМП-3 російської  армії, яким було, відповідно,  36 та 29 років, виконуючи поставлений їм злочинний наказ російського командування, направились зі своєї частини, що знаходиться в Сімферопольському районі АР Крим на територію, яка підконтрольна нашій країні.

Російські військові мали поставлене завдання: виявити блокпости й пункти дислокації українських військовослужбовців  для того, щоб продовжувати далі свою злочинну агресію.

Зараз прокурори Донецької обласної прокуратури розв'язують питання щодо повідомлення про підозру й обрання загарбникам запобіжного заходу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Уламок російської ракети впав на подвір’ї президентської дачі Зеленського в Конча-Заспі.На подвір’ї заміського будинку  очільника України Володимира Зеленського в  Конча-Заспі знайшли уламок російської ракети. Президент прокоментував це коротко: "Мимо". Про це інформує в соціальних мережах прессекретар глави держави Сергій Никифоров.  Як зазначив спікер українського президента, частина ракети російського агресора приземлилась на подвір’ї  території заміської дачі Володимира Зеленського. Сам очільник нашої країни лише коротко сказав про це: "Мимо".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини