Головна Новини Суспільство події Рубав сокирою, добивав ножем: 29- річний молодик довічно перебуватиме в тюрмі за жорстоку розправу над батьками
commentss НОВИНИ Всі новини

Рубав сокирою, добивав ножем: 29- річний молодик довічно перебуватиме в тюрмі за жорстоку розправу над батьками

Вбивця завдав рідним людям 15 ударів сокирою та ножем

19 листопада 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

 В Полтавській області  місцева судова установа засудила до довічного перебування за ґратами 29-річного місцевого мешканця, який жорстоко розправився зі своїми рідними батьками. Про це інформує  відділ комунікацій Полтавської обласної прокуратури.

Рубав  сокирою, добивав ножем: 29- річний молодик  довічно перебуватиме в тюрмі за жорстоку розправу над батьками

На Полтавщині син сокирою зарубав батьків через ігроманію (фото з відкритих джерел)

 В оприлюдненому повідомленні зазначається, що між найближчими  родичами часто виникали сварки на фінансовому ґрунті. Адже молодик працювати  не хотів, зате зловживав азартними іграми. Гроші, які він програвав, мусили виплачувати батько з матір’ю.  

Влітку 2019 року  в родині знову виникла сварка. Але син, який прийшов до батька в прибудову, вже не виправдовувався. Він знайшов сокиру і завдав йому чимало ударів в ділянку шиї. Потім розправився з рідною мамою, яка відпочивала в хаті. Її бив сокирою і добивав ножем. Вже потім судмедексперти  встановили, що він завдав рідним людям 15 важких ударів цими знаряддями вбивства.

 Злякавшись того, що накоїв, обвинувачений вирішив приховати сліди кривавої розправи. Для цього, він підпалив хату і прибудову та втік з рідного обійстя. Коли приїхали пожежники і почали гасити вогонь, він разом з ним клопотався, як загасити пожежу.

 Як стверджують прокурори, цей важкий злочин він звершив в іспитовий термін, адже вже мав вирок суду за вчинені крадіжки.

 Полтавська районна судова установа  постановила вирок, де зазначила, що 29-річний мешканець Полтавщини винен у скоєнні двох важких умисних злочинів – вбивств своїх  батьків та  умисному знищенні їх майна, шляхом підпалу. Та виніс рішення-довічне перебування за ґратами.

Нагадуємо, що "Коментарі" інформували про те, що Носить ніж та наркотики: в Полтаві п'ятикласник "тероризує" увесь навчальний заклад.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини