Головна Новини Суспільство події Носить ніж та наркотики: в Полтаві п'ятикласник "тероризує" увесь навчальний заклад
commentss НОВИНИ Всі новини

Носить ніж та наркотики: в Полтаві п'ятикласник "тероризує" увесь навчальний заклад

Хлопчик погрожує навіть вчительці, він б'є дітей

19 жовтня 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

В місті Полтава агресивний  п’ятикласник одного з навчальних закладів  створив таку ситуацію, що батьки вирішили не пускати на навчання своїх дітей. В класі нараховується 33 учні. Бо він їх б’є та залякує.  Нещодавно скоїв нову витівку. Жбурнув в голову школярки свинець. Крім того, має з собою ніж та цигарки. Педагоги не можуть дати йому ради. Про це інформує "Полтавщина".

Носить ніж та наркотики: в Полтаві п'ятикласник "тероризує" увесь навчальний заклад

Учень нібито є сином чоловіка, який входить до кримінального угрупування (фото з відкритих джерел)

Журналісти порталу спілкувались з головою батьківського комітету, яка прояснила ситуацію. Але не називає свого прізвища, бо можуть помститись батьки шкільного розбишаки.

Як вона сказала, хлопець постійно погрожує розправою однокласникам. В портфелі має навіть наркотики та газовий балончик. Жбурнув кусок свинцю в голову однокласниці, яка лікує струс мозку.

Для юного полтавчанина навіть директор – не загроза, вчителям він погрожує особисто, каже, що знає їх адреси і щоб вони лякались та озирались, коли йдуть додому.

Щодо батьків, то вони щодня переживають за безпеку своїх синів і доньок, адже їх ніхто не може захистити.  І вже вирішили не пускати їх до навчального закладу, аби не наражати їх на небезпеку. Ще він може поцупити чиїсь речі.

 Бешкетника можливо було не зараховувати до п’ятого класу через недостатній рівень знань. Дирекція так і зробила, але матір написала скаргу до управління освіти.

Як наголосила голова батьківського комітету, батьки малолітнього терориста не наказують його за такі вчинки. Школяра з тої причини бояться в навчальному закладі, що ніби його батько має зв’язки з криміналітетом.

 Батьки також звертались за допомогою до місцевих поліціянтів. Проте і вони не можуть дати йому ради. Члени комітету звертатимуться до управління освіти, аби цього школяра перевели в інший навчальний заклад. Ще подумують писати в Міністерство освіти.

Полтавські поліціянти оформили на батьків шкільного хулігана 8 адмінпротоколів. З цієї причини їх можуть позбавити прав на виховання свого сина. Проблемою юного терориста вже займаються працівники соцслужби. На  черзі – звернення до судової установи.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували у Полтаві 19-річна дівчина розповіла, чому почала криваву стрілянину з арбалета.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини