Головна Новини Суспільство події Розстріл на вечірці в Нікополі: стали відомі подробиці розправи над чоловіками
commentss НОВИНИ Всі новини

Розстріл на вечірці в Нікополі: стали відомі подробиці розправи над чоловіками

Як повідомили медики Нікопольської лікарні, в одного вбитого було вогнепальне поранення шиї, у другого - наскрізне вогнепальне поранення грудної клітини

15 вересня 2020, 08:34 comments1928
Поділіться публікацією:

Вчора в Дніпропетровській області, в Нікополі, правоохоронці організували спецоперацію по затриманню невідомого, який розстріляв двох людей і підкинув трупи до лікарні. В результаті, правоохоронці вийшли на слід стрілка і з'ясували обставини смерті чоловіків.

Розстріл на вечірці в Нікополі: стали відомі подробиці розправи над чоловіками

Виявилося, що вогнепал стався на вечірці. За попередньою інформацією, чоловіки почали залицятися до жінок, які були зі супутниками. Останнім жести уваги не сподобалися: стався конфлікт, який завершився стріляниною. Брат одного з поранених повіз двох постраждалих в лікарню Нікополя, однак по дорозі вони померли. Як повідомили медики, в одного вбитого було вогнепальне поранення шиї, у другого — наскрізне вогнепальне поранення грудної клітини. У поліції кваліфікували подію як умисне вбивство. Ведеться розслідування.

Нагадаємо, в Дніпропетровській області вчора сталася стрілянина. Як повідомили в облуправлінні поліції, близько 6:00 ранку в Нікополі невідомий привіз на авто в лікарню двох чоловік з вогнепальними пораненнями. Чоловіки вже були мертві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини