Головна Новини Суспільство події Розкрито подробиці атаки росіян на нафтобазу біля Василькова
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкрито подробиці атаки росіян на нафтобазу біля Василькова

Російські військовослужбовці обстріляли нафтобазу у Василькові: у ДСНС Київської області розповіли подробиці

27 лютого 2022, 09:30 comments2984
Поділіться публікацією:

Сьогодні вночі, 27 лютого, російські війська продовжували обстріл Київської області та столиці України. Під обстріл потрапила нафтобаза, розташована під Васильковом. Що там відбувається на даний час розповіли у ДСНС Київської області на Facebook.

Розкрито подробиці атаки росіян на нафтобазу біля Василькова

Пожежа на нафтобазі під Васильковом (фото з відкритих джерел)

Інформації про жертв та постраждалих внаслідок надзвичайної події поки що немає. Нафтобаза продовжує горіти, але поширення вогню та загрози для людей, як мовиться у повідомленні, теж немає.

У відомстві кажуть, що снаряд потрапив до сховища із нафтопродуктами на базі "КЛО". Нині горіння відбувається у межах обвалування. Підрозділи ДСНС за першої нагоди будуть направлені на місце пожежі, щоб почати гасіння, але поки що триває обстріл.

Вже створено резерв Кіровоградської та Черкаської області до 200 осіб та 50 одиниць техніки ДСНС.

Громадян закликають закривати вікна, тому що дим та шкідливі речовини могли піти у будь-який бік.

Нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко просить українців допомогти ЗСУ та правоохоронним органам спільними зусиллями дезорієнтувати ворожі сили. З тих зізнань, які роблять російські військовослужбовці, які потрапили в полон – більшість з них виконували лише короткострокові завдання. При цьому вони дуже погано орієнтуються територією в Україні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент України Володимир Зеленський виступає за повноцінні переговори із Кремлем, але не ультиматуми.

Читайте також, що "Коментарі" розбиралися, у чому полягає сенс великого вторгнення Росії і які саме кроки Заходу могли б схилити шальки терезів на користь України в цьому нерівному бою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини