Головна Новини Суспільство події Розікрали 35 мільйонів: колишнім керівникам порту в Одесі повідомили про підозру
commentss НОВИНИ Всі новини

Розікрали 35 мільйонів: колишнім керівникам порту в Одесі повідомили про підозру

Колишніх керівників підприємства "Одеський морський торговельний порт" підозрюють у корупції

17 лютого 2022, 21:05
Поділіться публікацією:

Колишні керівники підприємства "Одеський морський торговельний порт" вже поінформовані про підозру за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки. Своєю неефективною діяльністю вони завдали збитків на понад 35 млн гривень. Про це інформують в прес-службі Офісу генерального прокурора.

Розікрали 35 мільйонів: колишнім керівникам порту в Одесі  повідомили про підозру

Екскерівникам одеського порту повідомили про підозру (фото: Офіс генерального прокурора)

За оприлюдненою інформацією, в  2017-2018 роках  колишня дирекція цього  портового підприємства не забезпечила належне та ефективне використання майна, яке належить порту –  мова йде про морські буксири. Зазначивши в паперах про надання послуг, посадовці державного портового підприємства передали  цю техніку в оренду приватним підприємствам, значно занизивши тарифи.

При цьому приватні підприємці надавали буксири власникам морських суден, аби вони здійснювали необхідні їм послуг  буксирування вже за збільшеними  тарифами.

Тому неефективно виконуючи покладені на них  обов'язки, екскерівники державного портового підприємства спричинили збитки державі на  більш як 35 млн гривень.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про  корупційну "схему" на десятки мільйонів гривеньНа Житомирщині працівники Служби безпеки України викрили факти розкрадань комплектуючих, які потрібні для роботи  ЗРК, що задіяні при  протиповітряній обороні нашої країни. За попередніми підрахунками, загальна сума викрадених деталей до військового обладнання  нараховує десятки мільйонів гривень.  Працівники безпекового відомства знайшли місце, де знаходився підпільний склад, на якому зберігалась вкрадена військова продукція.   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pgo_gov_ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини