Головна Новини Суспільство події Корупційна "схема" на десятки мільйонів гривень: СБУ повідомила про розкрадання деталей до ЗРК
commentss НОВИНИ Всі новини

Корупційна "схема" на десятки мільйонів гривень: СБУ повідомила про розкрадання деталей до ЗРК

Співробітники СБУ встановили місцезнаходження підпільного складу

17 грудня 2021, 20:45
Поділіться публікацією:

На Житомирщині працівники Служби безпеки України викрили факти розкрадань комплектуючих, які потрібні для роботи  ЗРК, що задіяні при  протиповітряній обороні нашої країни. За попередніми підрахунками, загальна сума викрадених деталей до військового обладнання  нараховує десятки мільйонів гривень. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Корупційна "схема" на десятки мільйонів гривень: СБУ повідомила про розкрадання деталей до ЗРК

СБУ разоблачила хищение деталей к ЗРК (facebook.com/ssu.zhytomyr)

 Працівники безпекового відомства знайшли місце, де знаходився підпільний склад, на якому зберігалась вкрадена військова продукція.

 За оприлюдненою відомством інформацією,  під час виїзду на місце, де розташований цей склад, знайдено кілька тонн військової продукції, яка підлягає проходженню державного  експортного контролю. Як попередньо заявили фахівці, вартість вилучених військових комплектуючих  оцінюється в десятки мільйонів гривень.

Як встановили слідчі, крадії, які були задіяні в злочинних схемах,  привласнили військові деталі до ракетних комплексів в процесі  їх ремонту на  оборонному об’єкті. Всі вкрадені  військові товари  завезли в орендований склад, що розміщений  в Житомирській області.

Працівники СБУ, здійснюючи обшуки, вишукали близько 60 різновидів військової продукції, яка необхідна для того, щоб працювали зенітно-ракетні комплекси,  зокрема,  блоки управління. Всі вилучені військові  деталі  направлені на експертизу.

Представники слідства безпекового відомства порушили кримінальне провадження за ч.3 ст.410 Кримінального кодексу України. Зараз слідчі дії продовжуються.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що СБУ взялася за справу щодо "держперевороту": хто хотів повалити владу в Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини