Головна Новини Суспільство події Розбився на Porsche: на Львівщині у ДТП загинув 23-річний син відомого бізнесмена
commentss НОВИНИ Всі новини

Розбився на Porsche: на Львівщині у ДТП загинув 23-річний син відомого бізнесмена

Водій Porsche виїхав на зустрічну смугу та врізався у вантажівку

6 серпня 2021, 16:52
Поділіться публікацією:

Керманич дорогої іномарки на дорозі під Львовом врізався у вантажний автомобіль Він  мчав по зустрічній смузі та зіткнувся з фурою. В ДТП під Брюховичами загинув 23 річний юнак, який управляв Porsche і чомусь вискочив на зустрічну смугу. Павло Крок був сином відомого на Львівщині бізнесмена. Цю інформацію оприлюднило tvoemisto.tv.

Розбився на Porsche: на Львівщині у ДТП загинув 23-річний син відомого бізнесмена

Авто перетворилося на купу брухту. Фото: tvoemisto.tv

 Як стверджує видання, хлопець народився в 1998 році, до Львова приїхав на канікули, бо навчався в Австрії. Його батько — знаний у Львові підприємець, власник гірського курорту в селищі Славське на Львівщині та ще кількох компаній. 

Поліція Львівської області назвала причиною аварії  порушення правил дорожнього руху. Молодий керманич  швидкісної  іномарки раптово виїхав на зустрічну смугу руху, де не зміг уникнути зіткнення з вантажним автомобілем. Він загинув миттєво.  Вантажівкою керував 32-річний мешканець Стрийського району. Слідчими відкрито провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що на Львівщині чоловік підпалив поліцейську дільницюНа Львівщині місцевий житель вирішив оригінальним чином висловити свою нелюбов до правоохоронців. Чоловік вирішив підпалити дільничний пункт поліції. Інцидент стався в місті Новояворівськ ввечері 12 грудня. Рятувальники отримали повідомлення про загоряння приблизно о 20:00 по лінії 102, оперативно прибули на місце події й ліквідували вогонь. Полум'я пошкодило вікно і підвіконня приміщення. На щастя, обійшлося без постраждалих. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини