Головна Новини Суспільство події Розбирав боєприпас: біля Черкас 14-річний юнак підірвався на снаряді й загинув (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Розбирав боєприпас: біля Черкас 14-річний юнак підірвався на снаряді й загинув (ФОТО, ВІДЕО)

Смертельний вибух у Черкаській області пролунав у середу, повідомили в поліції

16 вересня 2021, 20:20
Поділіться публікацією:








На Черкащині, в населеному пункті Крупське, підліток загинув, розбираючи боєприпас часів Другої світової війни.  Хлопчику було лише 14 років. Про це інформує пресслужба Нацполіції Черкащини.

Розбирав боєприпас: біля Черкас 14-річний юнак підірвався на снаряді й загинув (ФОТО, ВІДЕО)

На Черкащині малолітній підірвався на снаряді й загинув (фото ch.npu.gov.ua)

 Про цей інцидент поліціянтів сповістили місцеві лікарі.

За  інформацією, оприлюдненою на сайті, підліток  знайшов 45-мм снаряд за межами населеного пункту, очевидно на місці колишніх боїв, приніс в будинок  і почав його розкручувати.  Більше того, сильно вдарив по боєприпасу молотком. Пролунав сильний вибух.

На місце пригоди збіглись всі селяни, які знайшли постраждалого хлопчика. Люди викликали швидку та проінформували про це поліцію. Поліціянти  знайшли на місці трагедії осколки від боєприпаса.

Школяр, за свідченням лікарів отримав важкі поранення головних органів, а також політравму, медики не змогли врятувати йому життя.

Розбирав боєприпас: біля Черкас 14-річний юнак підірвався на снаряді й загинув (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Кримінальне провадження розслідується за ознаками ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та за ознаками п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Черкасах від агресивного батька забрали п'ятьох дітей.В обласному центрі Черкащини фахівці Служби в справах дітей пред’явили звинувачення у знущанні над власною родиною, де підростає 5 малих городян, злому татусеві. Він систематично завдавав їм побоїв, погрожував всілякими карами. Діставалось і дружині, яка не могла суперечити цьому чоловіку-агресору.Черговий прояв злості припав на 14 вересня. Один із сусідів зателефонував службовцям і розказав, як страждає від сімейного насилля ця багатодітна родина.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини