Головна Новини Суспільство події Російський блогер вів стрім, поки за спиною лежала мертва вагітна подруга
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський блогер вів стрім, поки за спиною лежала мертва вагітна подруга

Трансляція припинилася тільки після того, як поліцейський, що прибув на місце пригоди, відключив камеру

2 грудня 2020, 17:53 comments3113
Поділіться публікацією:








Російський відеоблогер з ніком Reeflay вів стрім в той час, як позаду нього на дивані лежало тіло приятельки. Випадок стався в Московській області кілька годин тому.

Російський блогер вів стрім, поки за спиною лежала мертва вагітна подруга

З соцмереж став відомим той факт, що померла була вагітна. Як виявилося, Стас Решетніков, (так звати блогера) за день до цього після сварки вигнав дівчину з дому. Деякий час вона провела на вулиці практично без одягу, внаслідок чого сильно перемерзла. На відео видно, що хлопець її практично голу заніс з передпокою і навіть намагався надати допомогу. Крім того,  він виявляв ознаки досить сильного сп'яніння — чи то алкогольного, чи то наркотичного. Тому підписники каналу Reeflay зробили неоднозначні висновки щодо смерті нещасної.

Але хоч би що там було, медики, які прибули за викликом одного з користувачів соцмережі, зафіксували смерть Валентини. При чому, за весь цей час, аж до приїзду правоохоронців, трансляція прямого ефіру не припинялася. Закінчилася вона тільки після того, як поліцейський відвернув камеру і вимовив: "Дострімився..."


Раніше "Коментарі" писали про те, що інтернет-трансляція закінчилася для дівчини-відеоблогера з Тибету трагедією. В ході сесії в одному з додатків-аналогів популярного відеосервісу TikTok, на тибетську ведучу, на ім'я Лама напав чоловік. Свідками нападу стали 400 осіб, які стежили за ефіром. В кімнату, з якої велося інтернет-мовлення увірвався чоловік, дівчина закричала, після чого ефір перервався.

Також, українська блогерка зізналася, скільки заробляє в місяць і розкрила інтимні секрети успіху





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

MoneyVeo - кредит на карту

2 грудня 2020, 18:32

https://moneyveo.ua/?referral=a82fa837-6fde-4ccb-adbf-3fb42c8484e6


Новини