Головна Новини Суспільство події Російські окупанти захопили гуманітарну допомогу, яку привезли до Мелітополя: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти захопили гуманітарну допомогу, яку привезли до Мелітополя: подробиці

Нині тривають перемовини, аби загарбники повернули автобуси

31 березня 2022, 22:54
Поділіться публікацією:

Агресори з Росії здійснили захоплення  12  транспортних засобів з гуманітарною допомогою, яку завезли для жителів  міста Мелітополь. Загарбники викрали 14 тонн вантажів з продовольством та медикаменти. Про це повідомляє віцепрем'єр – міністр  з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Російські окупанти захопили гуманітарну допомогу, яку привезли до Мелітополя: подробиці

Окупанти захопили гуманітарну допомогу(фото з відкритих джерел)

За словами представниці уряду, зараз проходять переговори, щоб  російські військові повернули 12 захоплених автобусів. Адже цим транспортом наступного дня планували здійснити  евакуацію до Запоріжжя  мешканців  Мелітополя.

"Це ціна домовленостей, це ціна гарантіям Міжнародного Червоного Хреста про те, що коридори будуть працювати і будуть забезпечені. Ведемо перемовини, щоб автобуси були повернуті і мешканці Мелітополя могли завтра на них виїхати до Запоріжжя", — підсумувала посадовиця.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що скандал із Червоним Хрестом через вивезення маріупольців до країни-агресора. Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук прокоментувала скандал, який виник з міжнародною організацією Червоний Хрест. На ресурсах Червоного Хреста з'явилася інформація про те, що їх представники брали участь у вивезенні українців з Маріуполя до Росії. Пізніше вона була видалена, пояснила віце-прем'єр Ірина Верещук. Мова йде про 40 тисяч громадян, яких примусово евакуювали до РФ. Хоча Україна не погоджувала гуманітарних коридорів до країни-агресора. За словами міністерки, українська влада обурена діяльністю Червоного Хреста.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини