Головна Новини Суспільство події Російські окупанти скинули потужну бомбу на лікарню у Маріуполі
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти скинули потужну бомбу на лікарню у Маріуполі

На «Азовсталь» скидають тритонні бомби

19 квітня 2022, 17:26
Поділіться публікацією:
рф продовжує знищувати Маріуполь та вбивати невинних людей. Стало відомо, що сьогодні окупанти скинули потужну бомбу на лікарню в районі "Азовсталі". Під завалами там може бути близько 300 людей – серед них діти. Про це повідомляють "Коментарі" з посилання на заяву політика Сергія Тарути.
Народний депутат повідомив, що окупанти продовжують вчиняти свої звірства у Маріуполі.
"Російські фашисти скинули потужну бомбу на лікарню в районі "Азовсталі". За моєю інформацією, під завалами там близько 300 людей – серед них діти. У вцілілій частині лікарні були поранені захисники і ховались маріупольці із дітьми. Тому що у знищеному місті ховатись більше ніде!! Бракує слів",- повідомив Тарута.
Окрім цього, він заявив, що напередодні СБУ виклала перехоплену розмову одного з російських окупантів, в якій йшлося про те, що на "Азовсталь" скидатимуть тритонні бомби.
- Ты представляешь, какой там будет взрыв? А как же мирные? — перепитує жіночий голос.
- Приказ: "ровнять с землей", — відповідає орк. — Кто мирные? Остались только патриоты и сильно умные.
"То "сильно умные" — це діти в лікарні в районі "Азовсталі", на яких ви скинули бомбу? За те, що вони українці? Убивці. Зупиніть геноцид у Маріуполі! Політики, лідери, люди світу, зупиніть цей геноцид",- закликав Тарута.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти обстрілюють "Азовсталь" надважкими авіабомбами. Зокрема, в заводських укриттях під землею, переховується приблизно одна  тисяча мешканців міста. В основному, це мами з дітьми та старші  мешканці. Відеоролик з пташиного польоту виставила Маріупольська мерія в своєму  Telegram-каналі. На відео видно густий чорний дим. Зараз ще немає даних, чи є жертви серед мирного населення  в результаті бомбардування.

Російські окупанти скинули потужну бомбу на лікарню у Маріуполі

Окупанти вбивають мирних людей в Маріуполі (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини