Головна Новини Суспільство події Російські окупанти сидять в болоті через рясні дощі: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти сидять в болоті через рясні дощі: що відомо

У Дніпропетровській області через рясні дощі окупанти зараз сидять по коліно в болоті

12 квітня 2022, 23:54 comments3018
Поділіться публікацією:

За словами очільника  Дніпропетровської облради Миколи Лукашука, на території Дніпропетровського регіону з причини безперервних дощів загарбники змушені сидіти по коліна в болоті. Про це голова обласної ради  повідомив в соціальних мережах  

Російські окупанти сидять в болоті через рясні дощі: що відомо

Погода зіпсувала окупантам плани (фото з відкритих джерел)

Як зазначив Микола Лукашук, саме через несприятливі погодні умови бойові машини агресора не можуть нормально пересуватися,  так само не піднімаються в небо літаки.

Посадовець замітив, що вимушене затишшя  надало можливості українським військовим добре  підготуватись до можливої ескалації конфлікту і  початку другого етапу війни, що може початись найближчими днями.  

"Чи буде важко? Так, буде. Але ми ж знаємо, що на росіян в будь-якому випадку чекає поразка. Вони розуміють, що шанси повернутися з України живими в них невисокі. В кращому випадку – можуть здатися в полон або стати "трьохсотими", — підсумував Лукашук.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про розслідування воєнних злочинів РФ. Місія французьких експертів допомагатиме розслідувати воєнні злочини РФ.  Фахівці вже відвідали м. Буча Київської області. Про це повідомляють "Коментарі" з посилання на інформацію Генерального прокурора Ірину Венедіктову.  Французькі фахівці приїхали до України з ДНК-лабораторією та необхідним обладнанням для організації огляду тіл та впізнання. Вона працюватиме в Україні упродовж 15 днів. У складі групи судово-медичні експерти, експерти з балістики, експерти з питань ДНК-аналізу, експерт з дактилоскопіювання, вибухотехнік, експерт огляду місця злочину та помічники слідчих. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини