Головна Новини Суспільство події Російські окупанти обстріляли "Авдіївський коксохімічний завод": що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти обстріляли "Авдіївський коксохімічний завод": що відомо

Зупинилася заводська ТЕЦ, яка подає тепло до Авдіївки

13 березня 2022, 22:10
Поділіться публікацією:

Нападники з Росії  13 березня  масованими вогневими залпами обстріляли  одне з відомих вітчизняних промислових підприємств -  "Авдіївський коксохімічний завод" в Донецькому регіоні,  власником якого є група "Метінвест". Про це інформує "Інтерфакс-Україна", посилаючись на повідомлення  пресслужби "Метінвесту".

Російські окупанти обстріляли "Авдіївський коксохімічний завод": що відомо

Зупинилася заводська ТЕЦ (фото: Facebook)

За оприлюдненою інформацією,  снаряди влучили в перший і другий коксові цехи, смолопогонний та вуглепідготовчий другі цехи та складське приміщення. Поранених та постраждалих нема.

При цьому, представники пресслужби надали уточнення, що під час обстрілів була  зупинена  заводська ТЕЦ, яка постачає тепло до міста Авдіївка.

Варто зауважити, що  через бойові сутички ще раніше  "Авдіївський коксохімічний завод" частково зробив  консервацію  виробничих потужностей. Зараз це промислове  підприємство є найбільшим коксохімічним заводом  в Європі та головним виробником коксу в нашій країні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Маріуполь окупанти скинули вже близько 100 авіабомбНа територію міста  Маріуполь російські окупанти кинули майже сотню авіабомб, від вибухів загинули  2187 маріупольців. Про це інформують в заяві  представники Маріупольської міської ради. Тут зазначено, що кожного дня  місто  має великі втрати  від авіанальотів, які здійснюють рашисти. За 24 години це  -  22 бомбардування мирного Маріуполя. Скинуто  вже  майже сотню авіабомб на територію міста. В заяві  міської ради зазначається, що вороги жорстоко та цілеспрямовано цілять по житловим районам, місцях, де перебуває найбільше жителів, до фундаментів  руйнують дитячі медичні заклади та повністю руйнують об'єкти міської інфраструктури.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини