Головна Новини Суспільство події На Маріуполь окупанти скинули вже близько 100 авіабомб: загинули понад 2000 жителів
commentss НОВИНИ Всі новини

На Маріуполь окупанти скинули вже близько 100 авіабомб: загинули понад 2000 жителів

Окупанти обстрілюють Маріуполь

13 березня 2022, 20:00
Поділіться публікацією:

На територію міста  Маріуполь російські окупанти кинули майже сотню авіабомб, від вибухів загинули  2187 маріупольців. Про це інформують в заяві  представники Маріупольської міської ради, оприлюднивши її  в Telegram, пише УНІАН.

На Маріуполь окупанти скинули вже близько 100 авіабомб: загинули понад 2000 жителів

Обстріли Маріуполя (фото з відкритих джерел)

Тут зазначено, що кожного дня  місто  має великі втрати  від авіанальотів, які здійснюють рашисти. За 24 години це  -  22 бомбардування мирного Маріуполя. Скинуто  вже  майже сотню авіабомб на територію міста.

В заяві  міської ради зазначається, що вороги жорстоко та цілеспрямовано цілять по житловим районам, місцях, де перебуває найбільше жителів, до фундаментів  руйнують дитячі медичні заклади та повністю руйнують об'єкти міської інфраструктури. Кожен такий авіаналіт  приносить нові та страшні руйнування та завдає  найвідчутніших втрат цієї війни –  забирає  людські життя. Станом на сьогодні вже 2187 мешканців міста  загинуло від російських бомбардувань.

За оприлюдненою Маріупольською  міською радою інформацією,  небо  — найбільша на сьогодні  загроза для 400 тисяч городян, що зараз заблоковані на території міста. З цієї причини закриття представниками Альянсу українського неба та  надання потрібних  систем ППО – саме  такий крок  може порятувати сотні тисяч невинних  людей  на території нашої держави.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російські окупанти третій день обстрілюють МаріупольРосійські військові третій день поспіль обстрілюють Маріуполь. Авіація та артилерія Росії перетворюють місто на руїни. Наразі горять гіпермаркети - Метро, Епіцентр, ПортСіті, Сільпо на Східному. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

оккупант зеленский

14 березня 2022, 04:50

вы еще не все сдохли твари украинские?


Новини