Головна Новини Суспільство події Росіяни викрали депутатку Запорізької облради
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни викрали депутатку Запорізької облради

У будинку жінки провели обшук, вилучили телефони

10 березня 2022, 10:24 comments1196
Поділіться публікацією:

Озброєні російські окупанти увірвалися до будинку депутата Запорізької облради Лейли Ібрагімової та відвезли її у невідомому напрямку.

Росіяни викрали депутатку Запорізької облради

Лейла Ібрагімова - фото з відкритих джерел


Про це повідомляє член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв у Facebook.


"Сьогодні (10 березня – ред.), у Мелітополі, о 6 ранку озброєні люди у російській військовій формі увірвалися до будинку депутата Запорізької обласної ради, представниці корінного кримськотатарського народу Лейли Ібрагімової, директора Мелітопольського міського краєзнавчого музею. Лейла Ібрагімова ", — сказав Барієв.


Він повідомив, що у будинку депутата провели обшук, вилучили телефони.


Нагадаємо, за даними розвідки США, російська армія втратила від 8% до 10% військової техніки, яка використовувалася при вторгненні в Україну. За оцінками США, від 8% до 10% військових активів Росії, які використовувалися для вторгнення в Україну, знищені або наразі не працюють. Такі дані повідомив американський чиновник, ознайомлений із останніми даними розвідки. Серед втраченої техніки, зокрема, літаки, танки, втрачена артилерія та інші військові засоби. Це майже вдвічі більше втрат, які CNN писав минулого тижня. Тоді, за оцінками розвідки, Росія втратила від 3% до 5% своєї військової техніки. Що стосується втрат РФ в особовому складі, то, за даними Генерального штабу ЗСУ, загалом Росія втратила понад 12 тисяч людей.


Як повідомляли раніше "Коментарі", у ніч на 9 березня російські військові завдали чергового авіаудару по Житомирській області. Від вибухів постраждали кілька житлових будинків у м. Малин, а також гуртожиток та завод "Ізоват" у Житомирі. Відомо, що в результаті авіаударів у Житомирській області загинуло 9 осіб: 4 військовослужбовці та 5 цивільних, серед них 2 немовлята та 1 неповнолітня дитина.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Вася

10 березня 2022, 12:46

Ну так поделом фашисткой гадине, больше не будет мести помелом. Так будет с каждым неонацистом на Уркаине.


Новини