Головна Новини Суспільство події Росія завдала ракетного удару по Одесі: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія завдала ракетного удару по Одесі: що відомо (ВІДЕО)

Інформація про постраждалих на даний момент відсутня

7 травня 2022, 15:45
Поділіться публікацією:

У суботу, 7 травня, російські війська завдали ракетного удару по Одесі. Інформацію в ефірі телемарафону підтвердив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук, а відео наслідків обстрілу опублікувало "Суспільне. Одеса".

Росія завдала ракетного удару по Одесі: що відомо (ВІДЕО)

Росія завдала ракетного удару по Одесі - фото: Думская

"Одесу обстріляли ракетами. Зараз точної інформації, звичайно ж, немає. Ворог знову показав свою цинічність, підлість. Кілька ракет прилетіло. Зараз уточнюються всі деталі", — зазначив Братчук, додавши, що інформації про постраждалих від ракетного обстрілу він не має.

У свою чергу, ЗМІ оприлюднили відеоролики, зняті очевидцями в Одесі. У кількох районах міста видно густий дим.


Нагадаємо, що вранці 7 травня російські окупаційні війська завдали ракетного удару по місту Карлівка Полтавської області. За словами голови Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна, постраждав об'єкт інфраструктури.

Раніше у матеріалі інтренет-видання "Коментарі" повідомлялося, що станом на 5 травня, за 71 добу повномасштабної війни окупанти випустили 2014 ракет по українських населених пунктах. Крім того, Генеральний штаб зафіксував 2682 вильоти російських винищувачів в українському небі.

Станом на 6 травня вони обстріляли майже 400 закладів охорони здоров'я. Ракетні удари – це економічні втрати, а й людські жертви. За час з 24 лютого в Україні стало майже неможливим надання допомоги у лікуванні онкології, не вистачає інсуліну для хворих на діабет, катастрофічна нестача антибіотиків. Багато українських дітей з онкологією прийняли на лікування європейські країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини