Головна Новини Суспільство події Росія послала до Білорусі близько 200 бойовиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія послала до Білорусі близько 200 бойовиків

Все це зроблено для дестабілізації ситуації в країні

29 липня 2020, 15:58 comments1410
Поділіться публікацією:

Для дестабілізації ситуації в Білорусі напередодні президентських виборів РФ направила туди близько 200 найманців ПВК Вагнера. Про це повідомляє БелТА з посиланням на правоохоронні органи. За попередніми даними, 32 з них уже затримано.

Росія послала до Білорусі близько 200 бойовиків

"Була отримана інформація про прибуття на нашу територію понад 200 бойовиків для дестабілізації обстановки в період виборчої кампанії. При собі росіяни мали кожен по невеликий ручної поклажі, і на всіх — три великих важких валізи, завантаження яких транспортний засіб здійснювали кілька чоловіків", — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що по прибуттю в ніч на 25 липня в Мінськ, найманці заселилася в одну з місцевих готелів, а 27 липня і переїхали в розташований в передмісті санаторій.

"За даними адміністрації санаторію, приїжджі звернули на себе увагу нехарактерним для російських туристів поведінкою та одноманітною одягом у стилі мілітарі. Спиртного не вживали, розважальних закладів не відвідували, трималися відособлено, намагаючись не привертати до себе уваги. Вони невеликими групами уважно вивчали територію і оточення санаторію", — розповіли в силових структурах.

Як раніше повідомляли "Коментарі", на Донбасі бойовики знову пішли на загострення конфлікту.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини