Головна Новини Суспільство події Режим "тиші" на Донбасі: в районі Авдіївки від руки російського снайпера загинув український військовий
commentss НОВИНИ Всі новини

Режим "тиші" на Донбасі: в районі Авдіївки від руки російського снайпера загинув український військовий

Бойовики продовжують порушувати "режим тиші"

24 листопада 2020, 18:28
Поділіться публікацією:

Штаб ООС поінформував громадськість про те, що проросійські бойовики двічі за добу порушили "режим тиші", який "дотримується" з 27 липня цього року. Так, ворожі обстріли в районі населеного пункту Шуми, Донецької області велися з гранатометів і стрілецької зброї. В районі Авдіївки по українських позиціях вівся прицільний снайперський вогонь, в результаті якого був важко поранений боєць 72 окремої механізованої бригади імені Чорних запорожців. Після надання військовому екстреної медичної допомоги він був евакуйований до медичного закладу. На жаль, поранення, отримане від руки снайпера, виявилося несумісним з життям — захисника України врятувати не вдалося.

Режим "тиші" на Донбасі: в районі Авдіївки від руки російського снайпера загинув український військовий


Раніше портал "Коментарі" писав про те, що тристороння контактна група узгодила чотири нових ділянки розведення сил на сході країни. Розведення планується на території як Донецькій, так і Луганської областей. Виконуючий обов'язки командувача Об'єднаних сил генерал-майор Віктор Ганущак заявив, що розведення планується в районі населених пунктів Слов'яносербськ, Петрівка і Ніжньотепле в Луганській області, а також у Григорівці Донецької області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини