Головна Новини Суспільство події Репортер у прямому ефірі тікає від будівлі, що руйнується через землетрус (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Репортер у прямому ефірі тікає від будівлі, що руйнується через землетрус (ВІДЕО)

Турецький репортер висвітлював наслідки потужного землетрусу в прямому ефірі, і в цей момент відбувся сильний афтершок, який знищив будівлю.

6 лютого 2023, 19:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Турецький тележурналіст висвітлював у прямому ефірі місце землетрусу, коли на ньому стався сильний поштовх. На очах у глядачів обвалився житловий будинок за спиною репортера. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CBS News.

Репортер у прямому ефірі тікає від будівлі, що руйнується через землетрус (ВІДЕО)

Турецький журналіст тікає від будівлі, що руйнується. Фото з відкритих джерел

В ніч на 6 лютого в Туреччині та Сирії відбувся потужний землетрус, магнітуда якого становить 7,8 бала. В наслідок потужного поштовху було знищено сотні будинків, а число жертв стихійного лиха перевищує тисячі осіб. Після основного землетрусу, сталася серія афтершоків, які також призвели до жахливих наслідків.

Турецький журналіст розповідав про ситуацію в міста Малатья, яке зазнало жахливих руйнувань через землетрус. Поки журналіст був в ефірі, стався підземний поштовх, який зруйнував будинок.

На відео можна побачити, як люди почали тікати, а також гуркіт будівлі, що руйнується. Через кілька секунд телекамера показала хмару пилу, що заповнила вулицю. Незабаром після цього з пилу вийшов збентежений чоловік, показуючи на завалену будівлю позаду нього.

Відео з журналістом, що тікає від будинку, що руйнується можна побачити нижче:

Туреччина оголосила 4 рівень тривоги, що означає запит про міжнародну допомогу. Підтримку вже пообіцяв Україна, ЄС та США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після землетрусів у Туреччині зник відомий футболіст.

Також "Коментарі" писали про науковців, що створили карту, де показані місця з найбільшим рівнем небезпеки землетрусу в Європі. До найбільш небезпечних країн входить Італія, Греція, Румунія, Туреччина та Албанії та країни балканського регіону. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини