Головна Новини Суспільство події Ракетний удар по будинку в Одесі: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний удар по будинку в Одесі: є жертви

В Одесі окупанти обстріляли будинок: одна дитина загинула

3 травня 2022, 08:39
Поділіться публікацією:

Ракетний удар по будинку в Одесі: є жертви

Обстріл будівлі в Одесі, фото ДСНС

Окупанти протягом минулої доби завдали двох ракетних ударів по Одеській області. Перший раз вони обстріляли крилатими ракетами "Яхонт" втретє міст через Дністровський лиман, другий раз увечері поцілили по житловому будинку в обласному центрі. Про це повідомили на сторінці Оперативного командування "Південь".

Увечері 2 травня ракета "Онікс" з комплексу "Бастіон", випущена з території окупованого Криму, зруйнувала житловий будинок в місті Одеса. В результаті обстрілу 15-ти річна дитина загинула, ще одну неповнолітню із пораненням доставили в лікарню.

За оперативними даними Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, виклик про обстріл будівлі в місті надійшов на лінію "101" 2 травня, о 18:45.

Повідомляється, що дві ракети влучили у двоповерхову житлову будівлю. В результаті виникла пожежа на площі 70 метрів квадратних. Вогнеборці ліквідували загоряння 21:55. У приміщенні на момент вибуху перебувало п'ять людей. Загинув 15-річний неповнолітній хлопчик, 17-річна дівчина госпіталізована в тяжкому стані до лікарні. На місці працювали 59 рятувальників.

Як повідомляв портал "Коментарі", 26 квітня окупанти здійснили ракетний удар по залізничному мосту в Одеській області. Міст мав полоси для руху автомобілів та колії для поїздів. Рух по мосту було перекрито водії обминали цю частину дороги через Паланку в Біляївському районі. 30 квітня ракети влучили по злітно-посадковій смузі Одеського аеропорту. В області місцеві також чули вибухи, а потім пролунав сигнал повітряної тривоги.

Ракетний удар по будинку в Одесі: є жертви - фото 2
Ракетний удар по будинку в Одесі: є жертви - фото 3
Ракетний удар по будинку в Одесі: є жертви - фото 4
Ракетний удар по будинку в Одесі: є жертви - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини