Головна Новини Суспільство події Окупанти влучили по мосту на Одещині: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти влучили по мосту на Одещині: що відомо

Міст через Дністровський лиман в Одеській області обстріляно ракетами

26 квітня 2022, 15:07
Поділіться публікацією:

За даними голови АТ "Укрзалізниці" Олександра Камишина, окупанти здійснили ракетний удар по залізничному мосту в Одеській області. Міст мав полоси для руху автомобілів та колії для поїздів. Наразі рух по мосту перекрито водії обминають цю частину дороги через Паланку в Біляївському районі.

Окупанти влучили по мосту на Одещині: що відомо

Міст через лиман, скріншот

"Російські війська продовжують системно обстрілювати залізничну інфраструктуру. Сьогодні о 12:36 в результаті ракетного обстрілу пошкоджено залізничний міст через Дністровський лиман на Одещині. Серед залізничників постраждалих немає" — написав Камишин.

Відомо що цей міст з'єднував Білгород-Дністровський район з Одесою та проходив через Дністровський лиман.

Попередньо є пошкодження на автомагістралі мосту. У Одеській обласній військовій адміністрації повідомили, що потерпілих в результаті обстрілу немає. Окупанти випустили три ракети: одна впала у воду, одна в мост, третя біля мосту. Рух по мосту здійснюється по одній полосі.

Як повідомляв портал "Коментарі", 25 квітня зранку окупанти завдали ракетних ударів по інфраструктурі України. Зафіксовано влучання біля залізничних станцій в центральних та західних областях. За фактами обстрілу відкрито кримінальні провадження в прокуратурах. В АТ "Укрзалізниця" розповіли, скільки загиблих серед їх працівників внаслідок обстрілів.

Також раніше ми писали, що експерти розповіли, чого чекати Україні після перемовин представників 40 країн НАТО в Рамштайні і про що говоритимуть делегати. Зустріч проводиться міністром оборони США Ллойдом Остіном і буде присвячена поточній ситуації в Україні та пов'язаним із нею питанням безпеки, з якими стикаються союзники та партнери по НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/zalizni_zminy
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини