Головна Новини Суспільство події Обстріл п'яти станцій УЗ: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстріл п'яти станцій УЗ: є жертви

В Укрзалізниці розповіли, скільки осіб постраждали від ракетних ударів в областях

26 квітня 2022, 08:59 comments1203
Поділіться публікацією:

25 квітня зранку окупанти завдали ракетних ударів по інфраструктурі України. Зафіксовано влучання біля залізничних станцій в центральних та західних областях. Про це повідомив голова АТ "Укрзалізниці" Олександр Камишин.

Обстріл п'яти станцій УЗ: є жертви

Фото ілюстративне / Телеграм Залізні зміни

За його даними, в результаті обстрілів п'яти залізничних станцій загинув один працівник залізниці, ще четверо осіб отримали поранення різного ступеню важкості.

Укрзалізниця фіксувала затримання 19 поїздів (18 дальнього слідування та один Інтерсіті+) в русі в середньому від 1 години до 4 годин. До кінця доби всі поїзди доїхали до кінцевих станцій. В УЗ повідомили, що " через активні роботи на двох ділянках упродовж доби можливі затримки поїздів, які курсують через Здолбунів та Жмеринку".

У Рівненській області прокурори почали досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Там ракети, які випустила армія рф, влучили по інфраструктурі тягової підстанції в Здолбунівському районі. Правоохоронці встановлюють суму збитків залізниці та приватним будинкам, де було пошкоджено дахи і вікна. Один працівник залізниці отримав ушкодження.

Відкрили провадження й у Вінницькій області. Прокурори почали розслідування в кримінальному провадженні за фактом посягання на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 3 ст. 110 КК України). Окупанти влучили ракетами 25 квітня по об'єктах транспортної інфраструктури поблизу Жмеринки та Козятина. В результаті загинуло п'ять людей, потерпілих — 18 осіб. На місці працювали рятувальники, слідчі, прокурори та інші служби.

Як повідомляв портал "Коментарі", в понеділок окупанти обстріляли ракетами чотири області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/zalizni_zminy
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини