Головна Новини Суспільство події Окупанти завдали ракетних ударів в чотирьох областях: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти завдали ракетних ударів в чотирьох областях: що відомо

Ворог обстріляв ракетами залізницю та інфраструктуру

25 квітня 2022, 11:13 comments1809
Поділіться публікацією:

За добу окупанти знову випустили ракети по українських містах — заводах, залізниці та іншій інфраструктурі. В ніч на 25 квітня були ракетні удари у Вінницькій, Полтавській, Львівській та Рівненській областях.

Окупанти завдали ракетних ударів в чотирьох областях: що відомо

Фото ілюстративне / ДСНС

Сергій Борзов, голова Вінницької ОВА розповів, що ворог обстріляв Жмеринку та Козятин, цілили по об’єктам критичної інфраструктури. На Вінниччині пролунали кілька вибухів, попередньо, є жертви та поранені, кількість уточнюється. На місцях працюють рятувальні служби.

У Львівській області спрацювала ППО, попередньо, ракети запустили з акваторії Чорного моря. В двох населених пунктах у Золочівському районі сталися пожежі. На місце виїхали рятувальники. Вибух стався на тяговій підстанції залізничної станції "Красне". Одну ракету на території області було збито. Попередньо, ракети летіли з південно-східного напрямку, з літаків стратегічної авіації, ймовірно Ту-95. Потерпілих немає.

У Полтавській області увечері 24 квітня окупанти обстріляли Кременчук — поцілили в Кременчуцьку ТЕЦ і Кременчуцький НПЗ.  У містян відсутня гаряча вода. В результаті обстрілу одна людина загинула, сім людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Пожежі локалізовано, є руйнування будівель.

У Рівненській області поцілили двома ракетами по залізниці. За інформацією голови ОВА Віталія Коваля, жертв немає. Пожежі ліквідовано, сума збитків встановлюється. Три ворожі ракети влучили в залізничну інфраструктуру на Здолбунівщині. Жертв немає. Один працівник має легке ушкодження. Пошкоджені вікна і дахи близько 20 прилеглих будинків.

За інформацією голови "Укрзалізниці" Олександра Камишина, ракетами обстріляли п'ять залізничних станцій в центральній та західній Україні. В дорозі затримуються 16 пасажирських поїздів. Перші два із затриманих пасажирських поїздів поїхали. Всього затримано 19 пасажирських поїздів. 18 дальнього слідування та один Інтерсіті+. Інтерсіті+ вже їде, більше частина з поїздів дальнього слідування теж вже поїхала.

Раніше він повідомляв, що є постраждалі.

Як повідомляв портал "Коментарі", які роботи вже виконано з відновлення інфраструктури на деокупованих територіях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини